|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| thakki1 |
İletim - 09/07/2005 : 02:39:33 Hergün nette birsürü ilginç yazı yada olayla karşılaşıyor insan, bunları burada paylaşalım, ilk olarak bunları biliyormuydunuz diyerek bir başlangıç yapalım...
• kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu ? • ordegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin aciklayamadigini? • dunyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23 unun, makinenin ustune oturup kendi popolarinin fotokopisini cekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini? • yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 bocek ve 10 orumcek yiyecegini?( Mmmmh!! • idrarin zifiri karanlikta parladigini? • eger cok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini? • hapsirmayi engellemeye calisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve olebilecegini? • hapsirdigin sirada gozlerini acik tutmaya calisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini? • domuzlarin vucut yapilarindan dolayi hicbir zaman baslarini yukari kaldirip gokyuzune bakamadiklarini? • dunya nufusunun %50 sinin hic telefonla konusmadigini? • farelerin ve atlarin kusamadiklarini? • 1 saat sureyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini? • cakmagin kibritten once bulundugunu? • parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan icin benzersiz oldugunu? • bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini gercekten olmuyor di mi |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HASSOOO |
İletim - 28/07/2005 : 11:26:28 Aha Scorpion hocama yorum yapacam ama laz hocam ile yıllar önce aramızda geçen muhabbet aklıma geldi, gülmekten ciddiyetimi kaybettim, başka sefer :) |
| ençok_25_yirmibeşkarakter |
İletim - 27/07/2005 : 07:10:37 alıntı: Katsa tarafından yazılan:
Çiftleşme sonucu dişi akrep erkeğini yer.
bildiğim kadarıyla peygamber develeride aynı şeyi yapıyor..
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
• idrarin zifiri karanlikta parladigini?
denicem bunu hemde açık arazide bakalım dedikleri gibi ışığı gören gelcek mi..:))
|
| RoM3o |
İletim - 25/07/2005 : 11:54:19 Abi cidden diyorum bir kitaptan yada siteden mi yaralanıyorsunuz nerde var bunlar :) |
| Rappier |
İletim - 24/07/2005 : 21:17:19 Şu yukarıda yazılanlar büyük bir varlığın ispatlarından başka birşey değil zaten. Buna kısaca inanç demekte mümkün (: Ve inanan birisi olarak şunu söyleyeyim sadece su bile başlı başına bir mucize ve bu mucizenin açıklaması bizi sadece bir noktaya götürüyor. |
| scorpionfa |
İletim - 24/07/2005 : 15:47:26 Fena yakalamışsın |KRONDOR|. Neyse, benim açıklamak istediklerim burada yazılanlara biraz muhalefet olacak. Bu şeylerin bir kısmına mantıklı ve ispatlanabilir açıklama getirilebilir. Bir kısmına saçma ve mantık dışı denebilir. Çok az bir kısmı ise müzice diyer tabir edilebilir. Ama hepsine boş ve gereksiz şeyler diyebilirim. Şimdi bırakın böyle ilginç bir o kadar da boş şeyleri de biraz düşünün. Dünyaya ilk defa geldiniz. Bildiğiniz tüm şeyleri unutun. Şöyle bi,r etrafınıza bakın. Ayağımız var. Yürümek, koşmak ayakta durmak için. E bir de buna uygun bir zemin var, öyle mi? Gözümüz var, bakmak renkleri fark etmek, sağa sola çarpmamak için. Buna uygun ışık var öyle mi? Daha sayızı şey sayılabilir. Tek bir şeyde bile hata yok. Ağzımıza aldığımız bir lokamanın bile tadı var, hoşlanıp yiyebilelim diye. İçimize çektiğimiz hava var, oksijen ihtiyacımızı karşılayabilelim diye. Bunların tek birinin bile olmadığını hayal edin. Elinize küçük bir çekirdek alın, dikkatle bakın ona. Küçük bir çekirdek işte. Dilerseniz atomlarına kadar inceleyebilirsiniz. Pek bir şey bulacağınızı sanmıyorum. Ama o çekirdekte koca bir ağacın tüm varlığı saklı. Kışın yapraklarını dökeceği ve soğuğa karşı direnç elde edeceği... Baharda çiçek açıp güneş ve yağmuru tam anlamıyla kullanabilmesi... Hangi meyvayı vereceği, meyvanın tadı, rengi, cinsi... Küçücük bir çekirdek işte. Neyse konuyu fazla uzatmadan özeteleyim yazdıklarımı. Mucizeyi uzaklarda aramayın. Mucize burnumuzun önünde. Yanlızca bakmayı bilene. |
|
|
|