|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| McFurkan |
İletim - 02/07/2005 : 21:46:29 Öncelikle herkese selamlar, şunu biliyorum, bu konu kilitlenecek çünkü alakasız bir konu. Siteyi dolaşmadım ancak eskiden kalan çok iyi anılarım vardı bu sitede. Öncelikle mod olarak sadece HASSOOOyu hatırlıyorum, hala buralarda mı acaba? Birde eren adında 640 a yakın mesaj atmış, sonrada tüm mesajları sıfırlanmış bir arkadaş vardı . birde "|????|" aşaretini kullanan bir mod vardı, bilge kaan kazaz vardı sanırım....Özledim tekrar üye oldum siteye. Bu arada eski nickim Fikodur büyük ihtimalle, gereksiz bir konu açtığım için özür dilerim...
(ha bu arada önceden siteden atılmıştım :) trainnerle ilgili bir konu açıp kendim sorup kendim yanıtladığım için :D ) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| McFurkan |
İletim - 03/07/2005 : 11:05:40 alıntı: tarafından yazılan:
Ben geldiiiiim Furkan, açıkçası seni hatırlayamadım. Yine de hoş geldin Scorpi'nin de dediği gibi, mesajların bu şekilde devam edersen sorun çıkmaz 
Hatırlanmam biraz zor, zaten çok mesajım yoktu o zamnanlar olanlarda boşa gitiyordu.(100-200 fln) Mesaj sayımı arttırmak içinde saçma sapan işler yapıyordum :D Ama merak etmeyin, şimdi mesaj sayısını arttırmak gibi derdim yok, hatta canı isteyen mod arkadaş 2 günde bir mesajlarımı sıfırlayabilir :D
alıntı: Hoş geldin hocam... Sorma, Kaan Abi beni şutladı modluktan :D Şikayet ettiler beni bir kaç üye, valla isimlerini hatırlamıyorum... Böyle de iyi hocam.. Kalıcısındır umarım bu sefer ;) Bu sıralar sitede "güzel" bir tartışma ortamı var dediğin gibi; ama senin gibi eski üyeler geri döndüğü sürece ve eski ortam tekrar yaratıldığı sürece üstesinden gelinmeyecek bir şey değil. Zaten tartışmalar da kişisel değil, forumun düzeni hakkında. Neyse, bunu da atlatacağız. 
Yarın bugünden farklı, dünde yarından başka yani mutlaka forumlar istediğiniz düzene gelecektir.
alıntı: Hoş geldin hocam... Sorma, Kaan Abi beni şutladı modluktan :D Şikayet ettiler beni bir kaç üye, valla isimlerini hatırlamıyorum... Böyle de iyi hocam.. Kalıcısındır umarım bu sefer ;)
Hoşbulduk... Bu sefer kalıcı olurum merak etmeyin.
Bu arada, neden bu OS'yi bu kadar seviyorum yada neden bazı isimler aklımda kalmış? Nette takıldığım "ilk site". Daha önce hiç bir yerde foruma katılmamıştım, OS ilk, ilklerde kolay kolay unutulmaz. |
| HASSOOO |
İletim - 03/07/2005 : 04:36:39 Hoş geldin hocam... Sorma, Kaan Abi beni şutladı modluktan :D Şikayet ettiler beni bir kaç üye, valla isimlerini hatırlamıyorum... Böyle de iyi hocam.. Kalıcısındır umarım bu sefer ;) |
| |KRONDOR| |
İletim - 03/07/2005 : 02:42:24 Ben geldiiiiim Furkan, açıkçası seni hatırlayamadım. Yine de hoş geldin Scorpi'nin de dediği gibi, mesajların bu şekilde devam edersen sorun çıkmaz 
Bu sıralar sitede "güzel" bir tartışma ortamı var dediğin gibi; ama senin gibi eski üyeler geri döndüğü sürece ve eski ortam tekrar yaratıldığı sürece üstesinden gelinmeyecek bir şey değil. Zaten tartışmalar da kişisel değil, forumun düzeni hakkında. Neyse, bunu da atlatacağız.
Not: Scorpi, biz biraz kötü bir ün saldık bu diyarlarda. Herkes bizi üye avcısı olarak görüyor  |
| McFurkan |
İletim - 02/07/2005 : 22:33:36 Dodo, aklıma kazınan başka isimlerde var ancak hiç hatırlayamıyorum. Bu arada sistede bir durgunluk, genel bir tartışma gözüme çarptı. Neden acaba ? |
| Dodo |
İletim - 02/07/2005 : 22:25:55 alıntı: scorpionfa tarafından yazılan:
Yeniden hoşgeldin diyerek söze başlamak istiyorum. Konuyu kitlemeyeceğim, gereksizde olsa. |KRONDOR| lara havale ediyorum. :) HASSOOO "mod" değil, yanlış hatırlıyorsun sanırım. Sizin tabirinizle pek "eski" olmadığım için söylediklerinden bir şey anlamadım. Ama şimdi yaptığın gibi seviyeli mesajlar attığın sürece ne kitlenme, ne mesaj sıfırlama, ne de üyelik iptali ile karşılacaksındır. Söylediklerine bakılırsa görende astığı astık, kestiği kestik forum yönetici sanacak bizi.
Evet, HASSOOO bi aralar yazardı. Adı Eren olan da bi' tek Generalll'i tanıyorum. |?????| işaretini kullanan yöneticimiz de |KRONDOR|.. Hiç bu yönüyle hatırlanacağını düşünmezdim. :) Bilge Kaan Kazaz da vardı tabii. :)
|
|
|
|