|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ginobili_71 |
İletim - 27/06/2005 : 18:02:54 işte çok ilginç bir o kadar da trajikomik bir şey.... yapmanız gerekenler şunlar:
-microsoft word programını açın -Wingdings yazı tipini seçin -büyük harflerle Q33NR yazın
oradaki simgeler şuna işaret ediyor:
uçak-ikiz kuleler-ölüm-israil
Q33NR de sallama bi şey değil saldırıyı yapan uçağın uçuş numarası
ayrıca saldırının olduğu gün israil de nedensiz yere çalışanlara bir gün izin verilmesi de ayrı bir ilginçlik...
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HASSOOO |
İletim - 01/07/2005 : 19:37:48 Neden bahsediyorsunuz yahu? |
| ŞiRiNe |
İletim - 01/07/2005 : 17:22:02 çook ilginç..teşekkürler... |
| ginobili_71 |
İletim - 01/07/2005 : 16:41:35 alıntı: Merula_Alba tarafından yazılan:
Ben de yeni ve burdan duydum. Bunda gülünecek bir şey de göremiyorum. herkes her şeyi bilmek ya da zamanında duymak zorunda değil.
evet arkadaşım çok doğru söylüyosun gerçi böyleleriyle tartışmaya bile değmez ama ne yazık ki bu kişiler forumda mevcut forumda insanlar birbiriyle arkadaş gibi olurlar.Ama bunlar yüzünden bu beraberlik bozuldu. Herkes ayrı ayrı grup kurmuş |
| ginobili_71 |
İletim - 01/07/2005 : 16:38:49 alıntı: HeXeN tarafından yazılan:
ÇOK BİLİYOSAN DOĞRU YAZSAYDIN
alıntı: ginobili_71 tarafından yazılan:
alıntı: HeXeN tarafından yazılan:
ben bunu ikiz kulelere uçak çarptığından beri biliyorum daha yenimi öğrendiniz yanlız Q33NR değil Q33NY olucak Q33 uçağın numarası NY ise newyork
yok ya!!!!!!!!!
Merula_Alba arkadaşımız çok güzel söylemiş eğer okuman biraz varsa (yani okumayı becerebilirsen)OKU!!!!!!!! |
| Falanca |
İletim - 29/06/2005 : 16:20:33 ÇOK BİLİYOSAN DOĞRU YAZSAYDIN
alıntı: ginobili_71 tarafından yazılan:
alıntı: HeXeN tarafından yazılan:
ben bunu ikiz kulelere uçak çarptığından beri biliyorum daha yenimi öğrendiniz yanlız Q33NR değil Q33NY olucak Q33 uçağın numarası NY ise newyork
yok ya!!!!!!!!!
|
|
|
|