|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| barisozdemir |
İletim - 05/06/2005 : 16:38:24 neden insanlar hep popüler olmayı göz önünde olmayı ve ilgi çekmeyi ister ? neden |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| RoM3o |
İletim - 07/06/2005 : 10:12:15 gereksiz bir konu |
| Soldier |
İletim - 07/06/2005 : 10:07:14 Bakın arkadaşlar benim babam bir eğitmen.Bu konuda bir testi var.Bu test Amerika ' da bir üniversite de hazırlanmış.İnsanların çeşitliliğini ortaya çıkarıyor.Karakter benliği diye.Onda şöyle bir sonuç çıkıyor:
Şimdi 4 tane karakter var; panter,tavuskuşu,yunus ve baykuş.Bu karakterlerin hiçbiri kötü değil. Bu sonuçlara göre;
Eğer panterseniz;Bir kere çok ataksınızdır.Liderlik yapmayı seversiniz.Ayrıca sinirlisinizdir.Ve bir çok işi aynı anda yapabilirsiniz.
Eğer tavuskuşuysanız;İşte tavuskuşu hep insanların gözünün önünde olmak ister.Gösterişlidir.Bir şeyi istediği zaman inanılmaz işler yapar.Fakat istemedişği zaman onu öldürseniz yapmaz.(Buna kanadının açık olması ve kapalı olması deniyor.)
Eğer yunussanız;Çok çekingensinizdir.Çok sakindinizdir.İşlerinizi yavaş yavaş yaparsınız.
Eğer baykuşsanız;Bir kere ayrıntıya çok önem verirsiniz.Biri konuşurken hep düzeltme yaparsınız mesela.
İlginizi çekeceğini düşündüm.Fakat bu test bu kadar değil sayfalarca sonucu var ama ben bu kadarını yazabildim.Hoşunuza gider inşallah. İyi karakterler  |
| DeMoN_HuNtEr |
İletim - 07/06/2005 : 09:45:26 alıntı: dj ghost tarafından yazılan:
ewt generall haklı kendi adına konuş.ben göz önünde olmayı sewmem ama gerekliyse göz önüne de çıkmalısın yoksa kimse seni tanımaz....
Tümüyle katılıyorum... |
| stoneowenman |
İletim - 06/06/2005 : 12:10:03 arkadaşlar konu saçma diyemez konu herkeze göre yön ve renk alabilir yargılamamak lazım ama gereksizz... |
| Jeta |
İletim - 05/06/2005 : 18:53:08 ewt generall haklı kendi adına konuş.ben göz önünde olmayı sewmem ama gerekliyse göz önüne de çıkmalısın yoksa kimse seni tanımaz.... |
|
|
|