AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 HİPNOZ İÇİN YARDIM

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
galaxy1453 İletim - 04/06/2005 : 20:08:16
Lisedeyken arkadasımda bir kitap vardı.Topladı bizi içimizden bi gönüllü istedi.Bir arkadas cıktı ve gönüllü oldu.Seni hipnoz yapcam dedi.Hiçbirimiz inanmadık.Eline bir kolye aldı ve cocugu 2 dakika içinde uyuttu.Sonra istediginiz soruyu sorun dedi.Bizde sorduk ve istenilen herseyin cevabını veriyodu.O dönemde fazla ciddiye almamıstım.Şimdi o lisedeki arkadası göremiyorum malum uzun yıllar gecti.Su an nasıl hipnoz yapıldıgı konusu bana gercekten lazım.Nişanlım depresyonda ne yapıldıysa sebebini söylemiyo.Doktora gitmeyi kabul etmiyo.Ne olduysa son 1 ay içinde oldu.Benden sıkıldıgını ve bu yüzden böyle davrandıgını düşündüm basta.Ona sorun bu ise ayrılabiliriz dedim.Oda bana ondan ayrılırsam intihar edecegini söyledi.Sorunun ne oldugunu bilirsem yardım etmem kolaylasır.Konu hakkında bilgisi olan buraya yazsın yada msn: galaxy1453@hotmail.com tesekkür ederim...
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 05/06/2005 : 03:08:28
scorpionfa çok haklı. Psikolojiyle ilgilenen biri olarak kesinlikle ben de tavsiye etmem. Hipnoz; uygulanan kişinini bilinçaltını su yüzüne çıkarmaya yarar. Demem o ki, eğer kız arkadaşın seninle olan sorunlarını bilinçaltına aktarmamışsa, hipnoz uygulaman bir tedavi olacağına, hüsranla sonuçlanır. Eğer mutlaka öğrenmek istiyorsan nişanlının bilinçaltını; rüyalarını sor. "Benimle ilgili olan bir rüya görüyor musun?" diyebilirsin en basitinden. Ama tabi hipnozdan farklı olarak bu soruna vereceği cevap kesin doğru olmayabilir. Hipnoz garanti teşkil eder. Yine de bilinçsizce "Hipnotize edeyim!" demeye kalkarsan; vay haline!

Not: Unutma, bilinçaltından sadece seninle ilgili olan bölümler çıkmaz. Belki de hiç öğrenmek istemeyeceğin şeyleri de öğrenmek zorunda kalırsın. Bastırdığı tüm şeyler (id'sel arzuları ve yaşadıkları, topluma 'ters' düşebilecek şeyler vs.) orada saklanır ve açığa çıkınca da......(tekrar) vay haline! En güzeli konuşmaya çalış ya da bir psikoloğa götürmeye ikna et derim ben .
scorpionfa İletim - 04/06/2005 : 20:38:08
Bak arkadaşım. Her işin bir uzmanı, bir bileni vardır. Bir bilgisayarcı tutupta ameliyata giremez. Ya da benzeri örnekler verilebilir. Hipnoz dediğin şeyde öyle çocuk oyuncağı değildir. Öyle TV de gördüğümüz gibi eline kolye alan herkeste hipnoz yapamaz. Yapsa bile yapmamalı. Çok tehlikelidir bu hipnoz. "Bişey olmayacak sadece uyutacam" demeye de benzemez. Hipnoz olan kimse ters tepki verebilir. Psikolojisini düzelteceğim derken daha da beter yapabilirsiniz.Belki hiç hipnozdan uyanamayabilir. Ömür boyu çekeceği kötü sonuçlar doğurabilir. (Allah korusun) Bunların olmasını hiç birimiz istemeyiz. "Hipnoz" bildiğim kadarıyla bu tür durumlarda başvurulabilecek son ama son çaredir.
Siz en iyisi ve en mantıklısı bir psikoloğa gidin. Olmadı sorunu kendi aranızda çözümlemeye çalışın. Ne demiş atalarımız "insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır". Konuşmak derdini anlatmaya zorlamakta değildir tabii ki. Bu tür durumlarda farklı konular hakkında konuşarak problemi bulmaya çalışmak en doğru yöntemdir. Zaten psikologlarda böyle yapıyor. İnsan bazen içine düştüğü karanlıkta boşa çırpınıp duruyor. Heryer aydınlık olduğu halde... Onun nazarında karanlık olabiliyor. Misal:
Gözlerimi karanlıkta açtım. Bakıyorum heryer karanlık. Elimi uzatıyorum boşluk. Baktım elimde bir fener. Yaktım feneri. Önüme baktım. En kötü kabuslarımda bile göremeyeceğim şeyler gördüm. Heryerde insanlar acı çekiyor. Boşluta savrulup gidiyor. Ne yapacağımı bilemedim. Karanlıkta o küçücük fenerin ışığıyla koşmaya başladım. Feneri nereye tutsam o dehşetin içinde daha da boğuldum. O heyecanla aklıma bir fikir geldi. Feneri yere vurup kırdım. Bir anda heryer aydınlandı. O acı çeken isnanların yerini mutluluk içinde yaşayan insanlar aldı. O an anladım ki o fener bana bunları böyle gösteriyormuş.
Sende nişanlına o feneri atmasını söyle. Atsın ve kırsın o feneri. Zira kücüçük ışığıyla karanlık gösteriyor heryeri. O fener sebeplerdir. Sebepler, dünyayı bize bu şekilde gösterir. Sebepleri aş, hakikata ulaş...

0.03 Snitz Forums 2000