|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
yusty |
İletim - 21/11/2010 : 10:27:59 YAŞ -Altan oğlum sen kaç yaşındasın? -On beş yaşındayım amca. -Nasıl olur canım! -Evet,on beş yaşındayım.Geçen yıl yedi yaşındaydım bu yılda sekiz.Yedi sekiz daha 15 etmez mi?
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
yusty |
İletim - 27/11/2010 : 13:59:46 Ya sizin nasıl komik fıkralarınız var |
yusty |
İletim - 21/11/2010 : 11:10:42 ÇOK SİS VAR ANNESİ OKULDAN DÖNEN AHMET'E SORMUŞ: -Yavrum dışarıda hava nasıl? AHMET CEVAP VERMİŞ: -Göremedim anneciğim çok sis vardı.
               |
yusty |
İletim - 21/11/2010 : 11:08:19 AVCI AVCININ BİRİ PALAVRA sık IYORMUŞ: -Geçen yaz Afrika'da 99 aslan vurdum. ARKADAŞI DAYANAMAMIŞ: -Yüz de şuna bari... BUNUN ÜZERİNE AVCI SİNİRLENMİŞ: -Bir aslan için yalan mı söyleyeceğim sana?!         |
yusty |
İletim - 21/11/2010 : 11:06:29 İNGİLİZCE İNGİLİZCE DERSİNDE ÖĞRETMEN ÇOCUĞA SORMUŞ: -Oğlum sana türkçe bir cümle vereceğim sen bunu İngilizce'ye çevireceksin... ÇEVİRECEĞİN CÜMLE ŞU: "Çocuk,koştu koştu,denize düştü,boğuldu..." ÖĞRENCİ HEMEN ÇEVİRMİŞ: -The boy tıkıdık,tıkıdık,culup,glu,glu...        |
yusty |
İletim - 21/11/2010 : 11:04:30 KİM DAHA ZEKİ? Küçük Temel'le arkadaşları aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlar. KÜÇÜK TEMEL: -Ben çok zekiyimdir,üç aylıkken yürümeye başlamışım,demiş. ORADAN DURSUN HEMEN ATLAMIŞ: -Sen ha buna zeka mi deyisun?Haçan ben üç yaşıma kadar kendumi kucakta taşitmişum. |
|
|
|