AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Aşk! Aşk! Aşk!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kabil İletim - 22/01/2009 : 15:40:15
aşk bölümü açılsın istemişsiniz. onun yerine konu açıyorum. ilgi görürse sabit konu olur. inanıyorumki çok ilgi görücek.

ben başlayayım ilk. aşık olmak dünyanın belkide en güzel duygusudur. çok farklı hissedersin, kalbin daha hızlı çarpar, küçücük yüreğinde kuşlar pırpır eder. neşe dolu olursun.

amaaaa amaaa gerçektende seversen ve bu aşk biterse bi gün işte o küçücük masum yüreğindeki kuşlar ölür. neşen kaybolur. yüreğine bir taş oturur. kocaman bir taş. boğazın düğüm düğüm olur. iştah kesilir. kendini kaybedersin ruhun kaybolur. bir gün elbet unutursun ama kalbinin bir köşesinde kalır.

şuan ben bunları yaşıyorum. 1,5 yıllık bir ilişkimde, geleceğimi kurmayı düşündüğüm kişi tarafından aldatıldım. benim şuan ruhum kayboldu. kalbim param parça.

anladımki insan kendini kaptırmamalı seviyorum diye. her zaman mesefeli durmalı.

benden şimdilik bu kadar arkadaşlar. herkes paylaşsın burda duygularını. sonuçta biz oyunsitesi ailesiyiz.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
oyunpat İletim - 08/03/2011 : 21:17:35
aşk her yaşta her yerde aşk. yürümeye üşenirken koşuvermektir aşk
iso_demiro İletim - 05/03/2011 : 21:44:20
Tam yaşı bence
RoM3o İletim - 03/03/2011 : 20:29:05
Aşk olayları bizden geçti. :P "yaş 70 sanki"
CrAzY_IVAN İletim - 03/03/2011 : 14:41:56
Hehe, katıl sen de. :P
RoM3o İletim - 03/03/2011 : 05:58:46
Aylar önce bıraktığımda güncel konunuz aşktı, hala aşk :) Bırakın kardeşim aşkı maşkı, bak ikinci tekrarında "m" yi çakınca iğrenç bi kelime oluyor. Kasmaya gerek yok. Acınızı çeker aşağı oturursunuz, sonrada bizim gibi "ne aşkı bro" ayaklarına yatarsınız. Döngü bundan ibaret =) Fırat ve Altuğ abi, özlemişim muhabbetinizi be :)

0.02 Snitz Forums 2000