AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Efsane...!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FearOfThEDarK İletim - 18/06/2008 : 23:04:57
OyunSitesi sıradan bir site değil,inanın bana..."Bunu nerden çıkardın Ali?,SBS'ye fazla çalıştında başınmı ağrıyor?"diyebilirsiniz...Ama OyunSitesi artık farklı bir platform oldu,diğer sitelerden farklı...Her bilgisayarı açışımda ilk işim siteye bakmak oluyor "Acaba hangi konulara cevap verilmiş,sitede şimdi ne konuşuluyor?"Bu siteye bakmak zorunda hissediyorum kendimi...
Bu siteye üye olmadan bir çok siteye üye oldum,ama ne gördüm sizce??Sadece ileti kasmak için üye olan insanlar,ileti kastıktan sonra bak benim şurada 5000 iletim var diyen insanlar...
OyunSitesi'nde asla bunu görmedim 2006'dan beri...OyunSitesi'ndeki 1 iletinin oradaki 1000 iletiyle içerik bakımından aynı zenginlikte olduğunu gördüm...OyunSitesi'nin farkını gördüm...
İsteyen yalaka ,isteyen yazmak için yazmış desin ama ben en azından duygularımı ifade ettim...
Efsaneyi yaratanlara teşekkürler,Her zaman OyunSitesi...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro İletim - 23/06/2008 : 23:29:03
valla sayamadım tahminen 5 6'da olabilir :)yalnız ben deniz topuyla denemiştim xD
Lenin İletim - 23/06/2008 : 23:27:22
İso_demiro:
Benim rekorum 4 saniye... Yendin beni.Daha fazla çalışmalıyım.

Dodo:
Bende uzun zamandır bekliyorum yeni alımı.Haberin veya haberim olursa sitede konu açıp birbirimizi bilgilendirelim.
Senin gibi bende aynı hesabı bir arkadaşımla paylaştım. Ama bir süre sonra olmuyor. Anlaşmazlıklar çıkıyor. Ve sonra bende bıraktım.
iso_demiro İletim - 23/06/2008 : 23:17:33
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Sizlerden tartışmanın bitmesini rica ediyorum. Ayrıca Lenin sözlükte hesabın var mı merak ettim..

iso-demiro;
bende bir parmağımla top döndürebiliyorum biliyor musun?:D
ilginç yeteneklerimiz var:D

ben bugün 1 parmağımla 5 saniye döndürdüm tek döndüren sen değilsin(gerçekten!)
Dodo İletim - 23/06/2008 : 23:07:29
Aynı durum.. Evvelden arkadaşla ortak kullandığım hesabı bırakıp onuncu nesilde şansımı deneyeyim dedim. Bu kadar alengirli bi' iş olacağını bilsem hiç bırakmazdım ya neyse. Yazar alımları ne zaman başlıyacak bi' bilgin var mı peki? Ocak'tan beri bekliyorum. :)
Lenin İletim - 23/06/2008 : 22:48:36
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Sizlerden tartışmanın bitmesini rica ediyorum. Ayrıca Lenin sözlükte hesabın var mı merak ettim..

Bir üyeliğim yok maalesef. Aslında bu 2007 ekim-kasım aylarında yeni jenerasyon yazar alımı vardı ama takip edemedim ki... Yeni alımları bekleyeceğim artık.
Senin var mı?

iso-demiro;
bende bir parmağımla top döndürebiliyorum biliyor musun?:D
ilginç yeteneklerimiz var:D

0.05 Snitz Forums 2000