AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Bu kızlar ne arıyor?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
dark75 İletim - 31/05/2008 : 14:57:29
Uzun zamandır oyunsitesine giremiyordum, bugün şöyle bir forumları açayım derken ana sayfadaki reklam dumura uğrattı beni. Oyunsitesi.com'un diğer sitelere göre en önemli ve hassas olduğu noktalar arasındaydı diye biliyordum. Çünkü şu ana kadar böyle bir reklama hiç raslamamıştım. Özellikle forumlardaki üyelere baktığımızda yaş ortalaması 18 in altında olan birçok genç oyun sever arkadaşlarımız var. Bu tür garip kız tavlama, eş bulma, arkadaş edinme gibi reklamların olması açıkcası pek hoşuma gitmedi. O tür reklamların yerine bence buradaki arkadaşlarımızın daha hoşuna gidecek reklamların koyulması daha iyi olmazmıydı? Mesela, yaz tatiline girmek üzereyiz, yaz okulları, kampları, gezileri gibi. Yanlış düşünüyorda olabilirim ama duygularımı paylaşmak istedim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Lenin İletim - 02/06/2008 : 18:25:45
dark75 arkadaşım, bence bu yaratıcılık değil saçmalayıcılık olmuş biraz...
dark75 İletim - 02/06/2008 : 18:19:17
alıntı:
Altuğ Abi bizi diskoya götür...:P dark75 hocam doğru bir konuya parmak bastın bende merak ediyordum bu arada konunun başlığına bayıldım çok yaratıcısın...:):P

Canım kardeşim yaratıcılığım konusundaki görüşlerin için teşekkür ederim :) Asıl yaratıcılığı şimdi yapacağız, eveeeetttt hakikaten arkadaşlar "bu kızlar ne istiyor" diye bi düşünelim :)) Saygı sınırlarını aşmadan, güzel türkçemizi kullanarak ifade edelim. Bu şirin, tatlı, aile terbiyesi almış kız kardeşlerimizin :) derdi neki? Yanii seksi bi resim çekmek için gözlerini kıs, dudaklarını büz,arka fonu ayarla, takma isim tak (genelde yanık ve ahulu isimlerdir; Alev, Ahu, Rüya vs), hadi yaptın eee sonra, msnnine ekle, onca yalanlar uydur, yani neden? Canlarım siz söyleyin bu kızlar ne istiyor :)
FearOfThEDarK İletim - 01/06/2008 : 21:51:14
olumseninkiler namahrem şeyleri göstermio galiba :) ama kaldırmışlar...
scrambler İletim - 01/06/2008 : 21:47:29
Kız mız yok bende. Nerde bunlar? Ali'nin dediği gibi sheriat-computer'a mı sahibim yoksa :))
FearOfThEDarK İletim - 01/06/2008 : 20:43:46
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

Hepsi Altuğ Abinin işi, kızlar fln.. Onun işi onun xP xD

:) olabilir...

0.03 Snitz Forums 2000