AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 KİM DAHA İĞRENÇ? :))

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Miki_Miki İletim - 10/04/2008 : 18:04:26
Merak ediyorum, şu yeryüzünde benden daha iğrenç birileri var mı diye? İsterseniz ilk açılışı ben yapıyım. Herhangi bir yere gittiğimde (alışveriş merkezi-sinema salonları-cafe-bar vs) muhakkak WC ye uğrarım. Buraya kadar herşey normal :)) Bende ki hastalık, Wc ye girdikten sonra şayet sağ veya sol tarafımda başka Wc alanları var ise, oraya girecek olan ŞANSLI ELEMANI :)) beklerim. Çıkardığı seslere göre kafamda filmini yaparım. Örn: Şu an kapıyı kapattı, pantolonunu çıkarıyor, oturdu, duyulmaması için sifonu çekti, lamp!! diye bir derinden gelen sess :)) vs vs vs. Daha iğrençleride var ama hepsini bir keresinde söylemem ayıp olur:)) Hadi bakalım, dökülün iğrençç arkadaşlarım!!!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
memoe İletim - 20/04/2008 : 15:19:58
alıntı:
Miki_Miki tarafından yazılan:

Sevgili Memoe, Ajdar'a olan bu güzel düşüncelerin beni çok duygulandırdı. Başarılarının ve duygularının temenni olmasını dilerim :)))

Saol xD
Miki_Miki İletim - 13/04/2008 : 12:58:15
Sevgili Memoe, Ajdar'a olan bu güzel düşüncelerin beni çok duygulandırdı. Başarılarının ve duygularının temenni olmasını dilerim :)))
FearOfThEDarK İletim - 12/04/2008 : 22:50:02
bunu nickyok un cinayet planı konusuna yazıcaktın
memoe İletim - 12/04/2008 : 20:46:58
ben adamı önce alıp kafatasını taşla kırıp beynın ayagımla ezip vıcık vıcık yaparım sonra baska bı adama hamam boceklerı yediririm farede yediririm sonra organlarını cıkararak zeytinyagına buluyup bi guzel çiğ çiğ yerim bi kısmını pişirip komşulara koyun eti die kakalarım onlarda bi güzel yer sonra bagırsaklarını başka bi adama yediririm bu kadar iğrençlik yeter xD 8D :D :P hehehe
FearOfThEDarK İletim - 12/04/2008 : 18:50:15
:) haklısın

0.03 Snitz Forums 2000