|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| donatello |
İletim - 04/06/2007 : 15:48:10 bu seslere ve okuduklarınıza ınanamıyacaksınız! http://www.youtube.com/watch?v=UoLLxG1fG4U[ yazıları dıkkatlı okuyun   |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| asphalt2 |
İletim - 22/06/2007 : 17:00:06 cehennem sesli deilmi bu konu yaw turkce korelmesin die bi konu acın orda tartısın. esas konuya doniim: cehennemin dunya ile bitisik anlamı cıkıyor bu videodan cok sacma ve yanlıs. |
| hasantahsinq |
İletim - 22/06/2007 : 02:06:26 alıntı: armageddon tarafından yazılan:
Evet hata yaptım bende Türkçe mizi savunanlardanım ama o arada dikkat etmedim öle yazdım.Kusura bakmayın.Beni eleştiren sen önce kendi nikine dikkat et bide istersen fazla yazdığım fake yada feyk yada herneyse al da işini hallet...
''q'' harfini k yapabilirdin madem bu kadar savunuyosun dilini o da mı zordu...
Neyse ben de tekrar özür dilerim yabancı kelime kullandığım için.
simge diyorum sana SİMGE.neden 'k' harfi koyacakmışımki? hasantahsink yok hasantahs*k..... 'q' şeysini simge olarak kullandım.daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum kimseyede bulaşmayacağım ne haliniz varsa görün :D.yeminliyim. |
| armageddon |
İletim - 22/06/2007 : 00:56:58 Kendisi kaşındı madem anlamını biliyo hatta Türkçesinin sahte olduğunu biliyo o zaman neden hala bulaşıyo, kendisi kaşındı burda başka bişi yok görmeyip geçebilirdi, daha ne hatalar yapıldı kimbilir de... |
| batuhanus |
İletim - 21/06/2007 : 08:55:12 Arkadaş ismi alamadığı için rasgele bir "simge" koymuş yanına Türkçe'nin bozulmasıyla ne ilgisi var şimdi?! |
| armageddon |
İletim - 21/06/2007 : 00:21:08 Evet hata yaptım bende Türkçe mizi savunanlardanım ama o arada dikkat etmedim öle yazdım.Kusura bakmayın.Beni eleştiren sen önce kendi nikine dikkat et bide istersen fazla yazdığım fake yada feyk yada herneyse al da işini hallet...
''q'' harfini k yapabilirdin madem bu kadar savunuyosun dilini o da mı zordu...
Neyse ben de tekrar özür dilerim yabancı kelime kullandığım için. |
|
|
|