|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| donatello |
İletim - 11/05/2007 : 14:57:23 Eğer bilgisayarı turkler yapsaydı ve windowsu yapsaydı nasıl olurdu sizce komık bır durum cıkardı 1) windows acılırken kimlik no ister 2)ikametgah 3)vergi no 4)tel,adres,cep 5)açılana kadar anamız ağlardı 6)acılıyor buyrun oturun 7)windows osmana hoş geldiniz 8)kapatırken emınmısınız? son karanınızmı? kapanıyor bak! son kez soruyom kapansınmı? aha kapandı.oh be vs şeyler yanı komık olurdu |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| hasantahsinq |
İletim - 19/05/2007 : 03:05:33 Ben yapıyorum değil mi abi!Güzel Türkçe!Abi sana abi diyebilirmiyim?Benim abim olmadı hiç.Yok yok..Abim var.Ablam yok ama o sıfat sana uygun değil. |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 17/05/2007 : 20:12:21 Eehh çok uzattınız ama, ahkâm kesiyorsunuz Türküm doğruyum çalışkanım diye de, daha "Türkçe" yazışmayı bile doğru düzgün yapmıyorsunuz. |
| baby_face |
İletim - 17/05/2007 : 17:34:26 yazdığın şeyler Türkler hakkında güsel şeyler mi sence? neden hep kötü yönlerini ele alıyosunuzki kötü yönlerinin yanında biçok iyi yönleri de var...kahramanlıkları cesaretleri vb....sürekli kötülemeniz yanlış sonuçta siz de birer Türksünüz... |
| donatello |
İletim - 17/05/2007 : 13:13:47 ya baby face turklewrı karaladıgımızı kım soledı sende atese körükle gitme be alla alla baby face kardeşim : |
| baby_face |
İletim - 16/05/2007 : 17:28:27 Türkleri neden karalamaya çalışıyosunuz anlamıyorum...bikaç konuda daha yapıldı bu tür şeyler... |
|
|
|