AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 İngilizce Gramer

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
yamac İletim - 05/05/2007 : 20:37:39
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Şimdi İngilizcede Lord Of Cosmos dersek, buraya the koymazsak hata yapmış mı oluruz? Yani Lord Of The Cosmos yerine Lord Of Cosmos yazsak. Ben şöyle bişey düşündüm sonuçta 1 tane evren var. The ile kullanınca başka evreni kastetcem sanki. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
baby_face İletim - 06/05/2007 : 09:50:17
alıntı:
yamac tarafından yazılan:

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Şimdi İngilizcede Lord Of Cosmos dersek, buraya the koymazsak hata yapmış mı oluruz? Yani Lord Of The Cosmos yerine Lord Of Cosmos yazsak. Ben şöyle bişey düşündüm sonuçta 1 tane evren var. The ile kullanınca başka evreni kastetcem sanki. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

the koyman gerekir..çünkü the belirli şeylerde kullanılıyo.mesele 'a' koyarsan herhangi bişeden bahsetmiş olursun ama 'the' koyarsan kastettiğin şey belirlidir...
ayrıca THe'yı senin düşüncene göre ayarlayamıyolar malasef..ingilizcede o kadar çok saçma şey varki...(mesela ekmeği,meyveyi,parayı,tavuğu vs vs..sayamıyolar..) adamlar cins yapcak bişe yok:)nasıl TÜRKÇEnin kuralları varsa ingilizcede de kurallar var...
Palad1n İletim - 06/05/2007 : 08:16:48
evren belirgin bir şey olduğundan, yani neyi kastettiğin belli olduğundan(içinde yaşadığımız kasıtlı) the koymalısın. the'sız ne olur onu bilmem =)
yamac İletim - 05/05/2007 : 20:55:54
Cosmos = Evren
Cevabın için teşekkürler arkadaşım. Diğerleri cevaplarınızı bekliyorum. :D
Baygitar İletim - 05/05/2007 : 20:47:38
Ben şöyle çevirdim...Yanlış olabilir...
Lord of Cosmos:Cosmos Kralı
Lord of the Cosmos:Cosmos'un kralı.
Aradaki fark bu olabilir:)

0.02 Snitz Forums 2000