AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Aşk...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 14/04/2007 : 22:13:23
Uzun zaman önceydi, insanlar bile yaratılmamıştı. Sadece dünyada huylar wardı; iyi we kötü huylar.

Çok sıkılan bu huylar birgün her zamankinden daha sıkkın bir bicimde otururken, " saflık" birden saklambac oynayalım dedi we iyi kötü huylar bu fikri sewdiler. "çılgınlık" bagırdı hemen "ben ebe olmak istiyorum ebe olmak istiyorum"... ve "çılgınlık"dan daha cılgın kimse olmadıgı için "çılgınlık" ebe oldu we saymaya basladı... 1, 2, 3, herkes saklanmaya basladı...

"sevgi" bulutların arasına, "saflık" denizin içine, "korku" güneşin arkasına saklandı, "yalan" ise taşın altına saklanacagını söledi fakat yalan söyledi ve gölün kenarına saklandı.

En son "AŞK" kalmıstı we her zamanki gibi kararsızdı, nereye saklanacagını bulamadı we "çılgınlık" saymaya devam etti 95, 96, 97, 98 "AŞK" hala saklanmamıstı we "çılgınlık" 100 e geldigi anda güllerin arasına atlayıwerdi "çılgınlık", "sagım solum önüm arkam ebe" der demez döndü... İlk "tembellik"i buldu saklanmak için bile enerjisi yoktu. "korku"yu güneşin arkasında, "saflık" ı denizde, "yalanı" dere kenarında, "sevgi"yi bulutlarda buldu.

Herkesi bulmuşu fakat sadece "AŞK" kalmıstı. Onu aramaya basladı her yere baktı fakat yoktu. "hasret" her zamanki gibi dayanamayıp kıskançlıgından söleyiwerdi "çılgınlık"ın kulagına... ""AŞK"ı bulamıyorsun çünkü o güllerin arasında", we cılgınlık eline aldıgı tahta bi catalla acımasızca güllerin arasına sokmaya basladı...

Taki içler acısı bir ses duyulana kadar... Ellerini yüzüne kapamış we parmakları arasından sicim gibi kan akan "AŞK" cıkıverdi... "çılgınlık" saskınlıgı ve üzüntüsünden "ne yaptım ben ne yaptım "AŞK"ı kör ettim" diye, we "AŞK"tan onu ne ile telafi edebilecegini sordu. "AŞK"ta dedi "benim gözlerimi geri getiremessin fakat bana tercüman olabilirsin"

VE bundan sonra dendiki "AŞK"ın gözü kördür ve "çılgınlık" hep onun yanındadır"

Sizlerle paylaşmak istedim(ALINTIDIR).
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
TheBodyGuard İletim - 20/04/2007 : 17:01:20
İlginç bir yazı olmuş :))) Emeğine sağlık.
donatello İletim - 20/04/2007 : 16:27:47
demekkı ıkı yalan soledı hehehe
CRAYZZY İletim - 20/04/2007 : 16:10:49
alıntı:
ceberruh tarafından yazılan:

...yalan ise taşın altına saklanacagını söledi fakat yalan söyledi ve gölün kenarına saklandı.
yalanı dere kenarındabuldu...

Anlamadığım bir şey var yalan göl kenarında mı;dere kenarında mı?
torres17 İletim - 16/04/2007 : 18:59:38
guzelmiş saol bizimle paylaştığın için
donatello İletim - 16/04/2007 : 13:52:25
abi süper ya ceberruh kardes tuglerım dıken dıken oldu!!!!!1

0.02 Snitz Forums 2000