Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
batuhanus
İletim - 07/02/2007 : 18:17:28 Bir gün bakkala gittim ve;
Ben:Abi tiramisu var mı? Bakkal amca:Yok.Erikli su versem olur mu?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
comandante
İletim - 11/03/2007 : 21:27:18
alıntı:HighVoltage tarafından yazılan:
Bence de.Komik gelip gelmemesi kişiden kişiye değişir.Yok komik gelmedi, bu ne böyle gibi mesajlarla arkadaşınızı bozmaya çalışmanıza gerek yok.Yorum yapmak zorunda değilsiniz.Son zamanlarda forumda bu tip şeyşerle çokça karşılaşıyorum ve açıkçası bundan rahatsız oluyorum.Forumun bir ara olduğu gibi huzursuz ve gergin günlere dönmemesi için lütfen iletilerinizi gönderirken bir kez daha okuyun.Ayrıca neyin yayınlanıp yayınlanmaması gerektiği konusunda yöneticilerin daha ehil olduğunu hatırlatmak isterim.Bu iletim özellikle birilerine karşı değildir, genele hitaben yazılmıştır.
kesinlikle katılıyorum.ayrıca olayda baştan aşağa komik zaten tiramisunun bakkalda aranmasından bakkalın verdiği cevaba kadar.benim kızdığım nokta da bu konuya veya diğerlerine bu nasıl konu diye sırf eleştirmiş olmak için eleştiren arkadaşların kendi mesaj attıkları veya açtıkları konuların hakkaten çok gerekli konular olması:S benim iletim ise genele değil yukarıda belirttiğim arkadaşlaradır:S
torres17
İletim - 10/03/2007 : 16:06:27 kuru kuru yazınca tabi komik gelmez kimbilir o adamın ses tonundan bakışlarına kadar çok detay var işi komik yapan...
_klan_
İletim - 09/03/2007 : 21:05:27LOL
HighVoltage
İletim - 09/02/2007 : 15:42:14 Bence de.Komik gelip gelmemesi kişiden kişiye değişir.Yok komik gelmedi, bu ne böyle gibi mesajlarla arkadaşınızı bozmaya çalışmanıza gerek yok.Yorum yapmak zorunda değilsiniz.Son zamanlarda forumda bu tip şeyşerle çokça karşılaşıyorum ve açıkçası bundan rahatsız oluyorum.Forumun bir ara olduğu gibi huzursuz ve gergin günlere dönmemesi için lütfen iletilerinizi gönderirken bir kez daha okuyun.Ayrıca neyin yayınlanıp yayınlanmaması gerektiği konusunda yöneticilerin daha ehil olduğunu hatırlatmak isterim.Bu iletim özellikle birilerine karşı değildir, genele hitaben yazılmıştır.
CrAzY_IVAN
İletim - 08/02/2007 : 22:24:11 Ne kadar uzattınız böyle...