AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Zihin Çökerten 2 (İki) Soru

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
wolverine İletim - 29/01/2007 : 21:28:31
Soru 1: Özürlü sekiz çocugu olan frengi hastasi hamile bir kadina rastlasaydiniz, ona kürtaj olmasini tavsiye eder miydiniz?

Bu sorunun cevabina bakmadan önce lütfen ikinci soruyu okuyun.

Soru 2:Şimdi bir dünya lideri seçme zamani ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. Iste üç aday hakkindaki gerçekler:

1. aday: Sahtekar siyasetçilerle isbirligi içinde ve falcilara danisiyor.Iki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.

2. aday: Iki kere isten atilmis, öglene kadar uyur, üniversitedeyken uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski içiyor.

3. aday: Madalya almis bir savas kahramani, vejeteryan, sigara içmiyor, nadiren bira içer ve evlilik disi hiçbir iliskisi olmamis.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? Önce karar verin, kopya çekmek yok, daha sonra cevaba bakin.

Cevap aşağıda.

-

-

-

-

-

-

-

-
1. aday: Franklin D. Roosevelt

2. aday: Winston Churchill

3. aday: Adolf Hitler ve bu arada...

Kürtaj sorusuna eger evet dediyseniz, Beethoven''i öldürdünüz
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kabil İletim - 01/02/2007 : 14:35:38
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Aslında Sovyetlerin de süper birşey başardıkları söylenemez. Yaptıkları tam olarak kontra ataktan gol atmak :)

tam üstüne bastın hocam
ya hakketen şu ortamı özlemiştim.nazar demez inşallah.
CrAzY_IVAN İletim - 01/02/2007 : 14:30:33
Aslında Sovyetlerin de süper birşey başardıkları söylenemez. Yaptıkları tam olarak kontra ataktan gol atmak :)
inter_23 İletim - 01/02/2007 : 14:01:24
Harbi forum da bir bilgi fırtınası, bir tartışma azmi, aşkı var. Maşallah diyelim ne diyelim.

Yukarıda Kabil de bahsetmiş, Almanlar Stalingrad'a kadar ilerlemişlerdir. Hatta bir konuda da belirtmiştim, antifiriz muhabbetini, işte herşey Moskova için =). Fakat Moskovayı alamayarak oradan çekiliş Nazilerin sonu olmuştur. Videolar da vardır, Berlin'e hatta Hitler son 1 haftasını geçirdiği sığınağın bahçesinde Stalin, kurmaylarıyla gezmiştir. Yani Amerika Berlin'i falan almamıştır. Ruslar olmasaydı Amerika Nazileri yenemezdi =).
CrAzY_IVAN İletim - 01/02/2007 : 12:48:44
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

yaw bu arada iyi bir beyin fırtınası yaptık burda arkadaşlar.ara sıra şöyle konular hakkında tartışmak bilgilerimizi birbirmize aktarmak ne kadarda güzel oluyor.bence bunu daha sık yapmalıyız ;)

Son birkaç gündür forumun maşallahı var zaten :))
kabil İletim - 01/02/2007 : 09:14:13
yaw bu arada iyi bir beyin fırtınası yaptık burda arkadaşlar.ara sıra şöyle konular hakkında tartışmak bilgilerimizi birbirmize aktarmak ne kadarda güzel oluyor.bence bunu daha sık yapmalıyız ;)

0.03 Snitz Forums 2000