|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Berk77 |
İletim - 26/01/2007 : 22:58:15 Bir gün Temel bir ev görmüş.Evden duman çıkıyormuş. Temel:AAA hava çok sıcak.Neden bu havada soba yakılır ki.Daha Temmuz ayındayız.Tı tı tı.Akıl hastehanesine gitsinler. Sonra itfayici geliri Temel der ki:Nooldu uşağım. İtfayeciler:Evde yangın çıkmış. Temel:Ben soba yakmışlar zannettim. İtfayeci::):D;) İtfayeciler sonra ilk düşen adamı kurtarırlar.2 adamıda kurtarırlar.Ama 3 sünü kurtaramazlar. Temel:3 adamı niye kurtarmadı ki uşakk!?? İtfayeci:O adam yanmış bitmiş kül olmuş yavv. Temel:O adam yanmamıştı.Zenciydi...

Nasılım?Fıkra güzel mi idi?
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| baby_face |
İletim - 06/08/2007 : 19:02:51 SARHOŞ MUHABBETLERİ:)) -abi çok içtin yeter artık -ben içmeyimde kimler içsin olum -abi buraya kusma yaw -ben kusmayımda kimler kussun -abi git yatağa yat sızma burda -zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - ahh iyilik,güzellik...var mıdırr? - ya bi saçmalama hadi söyle ne istiyorsun? - hımss güzellik,acısız bi dünyaa - eahh çıkıyorum ama aç kalacaksın ona göre - off..KUMPIR,iyilikk,mutluluk
olm çişim geldi -git işe kardeşim bana ne -tuvalet nerdeydi -aloo...sen çok içtin yine lan, ormandayız, ne tuvaleti... -erkekler tuvaleti !
hocam ne istiyorum biliyo musun -bi dakka sus biri gelio galiba -gelemez olm kayıktayız biz -nası gelemez biz nası geldik kayığa -biz kayığa bindik salak ! -neyse valla ben hala bi ses duyuyorm ama... ---vorrrşşşşş, tankerin dalgaları kayığı yutar burgaz açıklarında bir yaz gecesi---
-ali olm sen de kus istersen bak rahatlıyo insan -yok ya gerek yok ben iyiyim -bak sonra yatağına falan kusarsın uyurken -oha amma abarttınız ya gidin kusun kardeşim ben kusmam -iii peki (ertesi sabah) -ali kafandaki ne lan...
-çok içtim lankuscam galiba -odaya kusma halı batar -ee nereye kusiim -camdan kus -pekiööööğğrşş -naaptın hocam? -cam kapalıymış...
-baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben -benim odamda lavabo yok lan. doktor: -nasıl yardı kafasını? -gece denize girelim dedik...yanlışlıkla iskeleye atlamış... doktor: -biraz da içkiliyiz galiba -2 bira...
|
| burakpahsa |
İletim - 06/08/2007 : 15:15:26 SAOL.... |
| baby_face |
İletim - 06/08/2007 : 11:20:33 güseldi bu:) |
| burakpahsa |
İletim - 05/08/2007 : 20:26:52 bi tanede ben koyayim
Bir adam, tanrının doğasını anlamak istiyormuş ve ona sormuş;
"Tanrım, bir milyon yıl senin için ne kadar bir süredir?"
Tanrı söyle cevaplamış;
"Bir milyon yıl, benim için 1 dakika kadardır."
Adam sormaya devam etmiş;
"Peki tanrım, bir milyon dolar senin için ne kadardır?".Tanrı cevaplamış;
"Bir milyon dolar benim için bir pennydir"
Adam dayanamamış;
"Tanrım bana bir penny verir misin? " demiş.
Tanrıdan söyle bir cevap gelmiş;
-"Bir dakika. " |
| Artist |
İletim - 05/08/2007 : 18:17:58 alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
Bir gün üniversite öğrencisinin biri Mantık dersinden kalır... Profesörünün yanına gidip der ki; "Hocam size bir soru içinde üç soru yönelteceğim mantıkla ilgili, bilirseniz tamamdır, yok bilemezseniz beni bu dersten geçireceksiniz, tamam mı?" Hoca düşünür düşünür ve kabul eder profesörlüğüne güvenerek. Öğrenci sorar:
Yasal olup mantıklı olmayan; Mantıklı olup yasal olmayan; Hem yasal, hem de mantıklı olmayan şeyler nelerdir? diye...
Hoca düşünür düşünür fakat bir türlü cevabı bulamaz. "Tamam kabul, seni geçiriyorum dersimden fakat lütfen şu cevabı söyle bana!" der..
Öğrenci de cevabı yapıştırır:
Sizin 23 yaşında bir eşiniz var ama siz 56 yaşındasınız; bu yasal ama mantıklı değil; Eşinizin de kendi yaşıtında bir sevgilisi var; bu da mantıklı ama yasal değil; Ve siz eşinizin sevgilisini dersinizden geçiriyorsunuz; bu da hem mantıksız hem de yasal değil!...   
en iyisi buydu |
|
|
|