Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
elemental
İletim - 24/12/2006 : 21:27:44 Herkese selam sizlere fikir danışıcam biraz kız arkadaşıma yılbaşı hediyesi olarak ne almalıyım , ne alabilirim bayadır dusunuyorum ve de daha dusunursem yılbası gelıcek ve mal gıbı ortada kalıcam acil yardım Bu arada kız arkadaşımın bana ne alacağını biliyorum --->Parfüm
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
-LoVeR-
İletim - 31/12/2006 : 17:09:28
alıntı:golden girl tarafından yazılan:
bence sen ona çok pahalı olmayan üstün ikinizinde başharfi olan kolye hediye et. ama fazla gösterişli allı pullu bişi alma sade hoşuna gitçeğine eminim.
AYNI FİKİRDEYİM
golden girl
İletim - 30/12/2006 : 14:48:52 bence sen ona çok pahalı olmayan üstün ikinizinde başharfi olan kolye hediye et. ama fazla gösterişli allı pullu bişi alma sade hoşuna gitçeğine eminim.
Uruk-Hai
İletim - 27/12/2006 : 17:51:35 Bence ona içinde senin resmin olan, şık bir çerçeve armağan et.
aybüke
İletim - 25/12/2006 : 22:33:12
alıntı:kabil tarafından yazılan:
küçük dediysekte bebe demedik yahu :)) bak benden sana romantik bi öneri birlikte çektirdiğiniz en güzel fotoları topla ve bi albüm yap.bence çok hoş bi hediye olur.
Bu kadar kısa sürede yetişmez ki o da.
wise_girl
İletim - 25/12/2006 : 20:52:10 Bence Senin Bulduğun Fikir Çok İi Elementçiğim...Bir Yüzüğe Onun Diğer Yüzüğüde Senin İsmini Yazarsan Mis Gibi Hediye Olur...Bİraz Abla Sözü Dinle:P