|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| dezo |
İletim - 17/10/2006 : 20:08:59 İstanbul'un popüler mekanlarından birine giriyorsunuz. Girer girmez bardaki en güzel ve kul hatun dikkatinizi çekiyor. Hiç zaman kaybetmeden yanına gidiyorsunuz. Bu zor kadını tavlamak için ne söylerdiniz?.....
http://www.meyilli.com/animasyon/zorkadin.swf |
| 1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| THE_FAMERA |
İletim - 17/10/2006 : 20:45:44 ben buldum tavlamayı : Siz: sizi bir yerden tanıyormuyum. Kadın:Hayır tanıdığımı hiç sanmıyorum. Siz:Seni yıllardır tanıyor gibiyim. Kadın:Plavra atacak başka birini bulamadın mı ? sıkılamaya başladım. Siz:İlk görüşte aşka inanırmısınız ? Kadın: inanmak istiyorum.İnanması güç. Siz:Sizi geçen haftadaki partide gördüm.İlginç birine benziyorsun...bir gün buluşmak isterim. Kadın:Geçen haftamı ? geçen hafta patiye gittiğimi hatırlamıyorum. Siz:A tani yaa ; ilk okuldayken senin durmadan arkandan saçini çekiryor muydum ? Kadın:Bilmiyorum öyle bir şey hatırlamıyorum.Başkasıyla karıştırıyor olma. Siz:Beni bir yerden tanıyor musun ? Kadın:Hayır,tanımıyorum ben gördüğüm yüzü unutmam. Siz:Karıştırıyorum herhalde,o zaman tanışmadan önce buradan çıkalım,annemle babam da buna benzer yerde tanışmışlar. Kadın:Peki evimde bir kahve içmeye ne dersin.
VE ZAFER.
İnanırmısın ben bir seferde yaptım hiçde zor değildi. |
|
|
|