|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Uruk-Hai |
İletim - 30/09/2006 : 16:56:21 ALINTIDIR!
-Iyi günler danisma.. > >> >-Iyi günler bugün nereden bilet alabiliriz ? > >> >-Sadece Taksim ve havalimani açik bugün. > >> >-Anladim. Taksim'deki havalimaninin telefonunu alabilir > >> >miyim? > >> > > >> >******************************************* > >> > > >> >-Semiha Yanki Havalimani'nin telefonunu alabilir miyim ? > >> >(Sabiha Gökçen demek istiyor ) > >> > > >> >********************************************* > >> > > >> >-Diyarbakir'a yer var mi acaba ? > >> >-Maalesef yok efendim ? > >> >-O zaman beni yedek kulübesine yazar misiniz ? > >> > > >> >********************************************* > >> > > >> >-Iyi günler iç > >>hatlar.. > >> >-Bant kaydi misiniz, yoksa gerçek mi ? > >> >-Gerçegim hanimefendi > >> >-Iyi o zaman iyi günler. > >> > > >> >********************************************** > >> > > >> >-Istanbul'a son uçak kaçta? > >> >-Nereden ? > >> >-Buradan > >> >-Nereden ariyorsunuz ? > >> >-Sehir içinden > >> >-Nereden? > >> >-Erzurum'dan.. > >> > > >> >*********************************************** > >> > > >> >trabzon'dan bir yolcu havaalanini arar ve sorar: > >> >-iyi aksamlar hanfendi trabzon-istanbul arasi ne kadar > >> >sürüyo acaba > >> >-(hatun adami beklemeye alir) bi saniye efendim > >> >-tamam tesekkürler,iyi aksamlar (telefonu kapatir) > >> > > >> >************************************************ > >> > > >> >-ne kadar kalicaksiniz almanya da? > >> >-neden soruyorsunuz?? > >> >-ona gore bilet kesecegim onun için > >> >-e olsun ben ucakta kalmiycam ki otelde > >>kalicam > >> > > >> >************************************************** > >> > > >> >-cocugumla ben ucucam ogluma cocuk fiyati istiyorum ne > >> >kadardi.... > >> >-cocugunuzun 12 yasini asmamasi gerekiyor kac yasindaydi > >> >-32 yasinda.. > >> > > >> >**************************************************** > >> > > >> >- telefona ingilizce hat geldigini ekrandan goren personel : > >> >reservation may i help you?? > >> >- aa ben yanlis basmistim.simdi ingilizce bastim diye ingilizce > >>mi > >> >konusmam > >> >gerekicek?? > >> > > >> >***************************************************** > >> > > >> >- cocugun adini alabilir miyim? > >> >- mustafa ibrahim suheyl isabeyoglu...hayvan babasi boyle bi isim > >> >vermis..sanki arap seyhi ufacik cocuk...dayisiyim cok uzuluyorum > >>da > >> >cocuga..afedersin yani > >>hanfendi.. > >> > > >> >**************************************************** > >> > > >> >-hiç yer yok malesef > >> >-ama ben askerim? > >> >-hiç yer yok malesef > >> >-hiç mi yok? > >> >-hiç yer yok malesef > >> >-ben yere otursam? > >> > > >> >*************************************************** > >> > > >> >-bizans class a rezervasyon istiyorum? (favorim:) > >> > > >> >*************************************************** > >> > > >> >uçak yolcu alirken henüz bir yolcu telefon açar > >> >-"beyefendi kapatin telefonunuzu" > >> >-"tamam be üff"(konusmaya devam eder) > >> >arkadan gelen baska bir yolcu, tam bir çamyarmasi herifin > >>bogazini > >> >sikarak: > >> >-"**** sen benim hayatimla nasil oynarsin lan > >> >*******, kapat lan telefonu". > >> >-"tamam tamam pardon beyefendi", daha sonra yemek dagitilirken; > >> >-"verme o ****** yemek falan aç kalsin > >>****" > >> >-"tamam ben zaten aç degilim" > >> >********************************************************* > >> > > >> >adana ucaginda yolcu karsilayan host koltugunu bulamayan > >> >yolcuya sorar; > >> >- hangi numarada oturuyorsunuz beyfendi? > >> >- sanayi mahallesi 14
Not: (*) olan yerler sansürlenmiştir.
|
| 1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HighVoltage |
İletim - 30/09/2006 : 17:11:41  Güzel yazı, sağ ol. |
|
|
|