Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
kuva-i milliye
İletim - 04/06/2006 : 07:18:17 ne kadar iyi nişancısınız? size bir test yapalım: 1.Nişan alırken hangi gözünüzü kapatırsınız? 2.tüfekten veya tabancadan iki tane görür müsünüz? 3.kaç vurursunuz? ben uzman nişancıyımda oyunlarda bile iyi nişan alıyorum.cevaplarınızı sizeben söylerim
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
_klan_
İletim - 07/06/2006 : 19:13:27
alıntı:Dodo tarafından yazılan:
1- Ikisini de kaparim. 2- Dolayisiyla ne tabancay1 ne tüfegi görürüm. 3- Allah kerim..
aynen
yamac
İletim - 06/06/2006 : 16:27:19 benimde o anki durumuma göre değişir. bazen silahı sol ele bazen sağ ele alırım(her ikisini de kullanırım). gözlerimde ona göre değişir. ama ben silahtan daha çok ok atarım. çok deli atarım okları:))
wolverine
İletim - 05/06/2006 : 16:38:32 ya ben kendime iyi bir atıcı derim babam ve amcamlar çok iyi nişancıdır yarışmalara falan katılırlar babamın 5-6 madalyası var bu konudaki küçük amcamınki daha fazladır bu özellik bana geçmiş diyebilirim sayısız kuş avladım ama bir kitap varki onu okuduktan sonra vazgeçtim 1 sene önce...
kuva-i milliye
İletim - 05/06/2006 : 06:23:05
alıntı:CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
alıntı:kuva-i milliye tarafından yazılan:
ne kadar iyi nişancısınız? size bir test yapalım: 1.Nişan alırken hangi gözünüzü kapatırsınız? 2.tüfekten veya tabancadan iki tane görür müsünüz? 3.kaç vurursunuz? ben uzman nişancıyımda oyunlarda bile iyi nişan alıyorum.cevaplarınızı sizeben söylerim
Uzman nişancısın? Oyunlarda bile? Askerî, veya profesyonel bir eğitimin mi var bu konuda?
Sağ göz mü kapatılır? Peki göz, gez, arpacık nasıl olacak? Aman neyse, askerlik dışında ihtiyacım olacak sanki...
ben tüfeği iyi bilirim gez göz arpacığıda o da şöyle okunur:göz gez arpacık askeri eğitim yok ama benim nişanlar 11 12
mizahcim
İletim - 04/06/2006 : 22:31:32 1 Kere Pistol Kullandım Ama Çok Korktum Dayım Kullandırdı Hep Havaya Kurşun yağdırırdı Ama Köyde Banada bi kere Denettirdi Çook Korktum