|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ceberruh |
İletim - 31/05/2006 : 16:44:56 Öss maratonu dolayısıyla siteye pek bakamamıştım. Bugün girdiğimde ise önceden olduğu gibi yine çok şaşırdım: Spor bölümü kapanmış... Neler oluyor size böyle arkadaşlar kendinize gelin. Biraz yazılara bakayım dedim kapanmanın sebebi nedir diye. Bir şampiyonluk yüzünden insanlar nasıl bu kadar kırıcı olabiliri hayret doğrusu! Böyle bir durumda sprotmenliğe yakışan şampiyon olanı tebrik etmektir. Şampiyon olanın da bu durumda kibirlenmemesi gerekir.
Okuduğum yazılarda maalesef buna benzer örneklere rastladım. Bu kapatılan 2. konu oldu ve umarum bu son olur artık... Diğer üzüldüğüm nokta ise aramızdan "seçkin" diye tabir ettiğimiz arkadaşların da aramızdan ayrılması oldu. Valla ne diyeceğimi bilemiyorum... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| mgs3_cengiz |
İletim - 01/06/2006 : 11:03:13 az birşey olsada rekabet olması lazım.aşırıyada kaçmamak lazım bi spor için bukar tartışılırmı yaaaa....
|
| uckazaz |
İletim - 31/05/2006 : 18:45:56 Değişen şey;en azından artık sitesinin reklamını defalarca konu açarak,-BURAYA GELİN BURAYA GELİN,diyerek yapan tipler yok.Spor konuşmaya da cesaret edebilen olmadığına göre bence kendimize getirilmişliğimiz var...Ne kadar konuyu tartışmak için açmasak da çıkıp;o suçlu,bu bilmemne hatta daha sonra "biz spor(o da futbol oluyor tabi) konuşmassak neyi konuşacaaz kardeşim" diyebilen üyeler oluyor biliyorsun söylemek istediğim buydu,bence de uzatmanın manası yok,saygılar |
| ceberruh |
İletim - 31/05/2006 : 17:19:22 Konuyu zaten tartışmak için açmadım. Daha önce de amatör siteler bölümü kapanmıştı. Oda "kendinize gelin" anlamı vermek için bir süre kilitli olarak gözükütü. Sonuç? Değişen bişey yok. (gerçi kapanma sebepleri ayrı)...
Her neyse artık olan olmuş zaten tartışmanın da anlamı yok. |
| uckazaz |
İletim - 31/05/2006 : 17:09:18 İyi ama bu konu da tartışılıp duruyor bence açılmaması gerekirdi tam unutuluyor derken.Daha fazla uzatılmaması taraftarıyım,sonuçta alınan önlemler de "kendinize gelin" anlamını taşıyor bence. |
| __KaaN__ |
İletim - 31/05/2006 : 16:51:01 Wallaha çok doğru söyledin arkadas gerçekten çok doğru söyledin. Herkez birbirlerini dövcek yok maç tı yok basketti(baskette azcık iddialıyım çünkü çok iyi oynarım) Ama genelde tanıdığım çoğu kişi takımına birşey söylenince dakkasında kavga çıkarıyor. |
|
|
|