AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 izmir de yaşayanlara DİKKAT!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GoTHiC BoY İletim - 21/05/2006 : 20:35:46
GEÇENLERDE BİR KADIN 2 ÇOCUGU İLE BERABER BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GİRMİŞLER VE ÇIKMAŞLAR KADIN SON ANDA Bİ ŞEY UNUTTUGUNU FARK ETMİŞ VE ÇOCUKLARINA SİZ BURDA BEKLEYİN BEN HEMEN GEELCEM DEMİŞ.
KADIN MARKETE GİRMİŞ Bİ ADAM SESLENMİŞ YANINDAN GEÇERKEN HEMDE BİLDİĞİNİZ BIYIKLI SAKALLI KÖTÜ TİPLERDEN DEĞİL DEMİŞ Kİ
BAKARMISINIZ KARIMA PARFÜM ALACAKTIMDA BI BAKIN BEGENIRSENIZ BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DEMİŞ ADAM PARFÜMÜ****AR****MAZ KADIN BAYILMIŞ SONRADA ÇEKİLİN KARIM BAYILDI DİYEREK MARKETTEN ÇIKMIŞ KIMSEDE ENGELLEMIYO TABİ SONUCTA KARISI SANIYO
SONRA BU İŞTEN BİR KAÇ GÜN SONRA KADININ BÜTÜN İÇ ORGANLARI ÇIKARILMIŞ HALDE BI YERDE BULUNUYOR ARTIK İZMİRDE BU HABERLER VE BENZERI HABERLER COGALIYO BUNLARI BI DUR DEMELIYIZ ARKADAŞLAR LUTFEN DIKKAT EDIN VE BU HABERI BUTUN YAKINLARINIZA BİLDİRİN
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Mérula Alba İletim - 20/06/2006 : 15:48:44
sweet-sweet-angel, arka arkaya ileti atma. İletini değiştirmek için "iletiyi düzenle" seçeneğini kullan.
sweet-sweet-angel İletim - 20/06/2006 : 15:10:17
bir kerede bizim okulda bir kızı öldürüp yandaki parka atmışlardı. kızın organlarının çoğu yokmuş öğğğğ çok kötü bir durummm
sweet-sweet-angel İletim - 20/06/2006 : 15:08:41
ya istanbulda hırsız,sapık çok yaygın zaten büyük şehir olduğu içinde yaygındır.bizim okuldada bir kızı tam önümde kaçırıyorlardı. ama kimse bilmiyorki babası sanıyorlar.sonra kız imdat diye bağırınca byükler ve çokcuklar toplandı adamda kızı yere atıp kaçtı
GoTHiC BoY İletim - 23/05/2006 : 17:23:56
vay başka haberlerınız varsa yazın iş ilginçleşmeye başladı
HighVoltage İletim - 23/05/2006 : 11:23:38
alıntı:
tarafından yazılan:

Sağ olasın. Cana gelmesindense mala gelmesi her zaman daha iyi; ama 400 YTL de gitmiş çantayla birlikte... Yazık.

Geçmiş olsun |KRONDOR|.Tabi ki mala gelmesi candan daha iyidir.zaten onlarda bizim böyle düşündüğümüzü bildikleri için işlerini kolay yapıyorlar.Çoğu kişi hiç direnmeden ellerine bırakıveriyor.Hoş, dirensen ne olacak?O zaman da canından oluyorsun.
Ancak, "Mal canın yongasıdır" diye bir atasözümüz de mevcuttur :)Giden mal büyük olunca genelde etraftakiler bu cümleyi kullanır.Vah vah ünlemi de eksik olmazMalını kaybedenin acısı da büyük oluyor canım.Bir umut beklerken bir bardak soğuk su ikram edilmesi de mizahi bir durum

Malesef ciddi ciddi düşününce öyle bir durumda yapacak bir şey olmadığını bilmek ayrı bir kahır.Eller kolar bağlı beklemekten başka çare yok.Çok şükür başıma hiç böyle birşey gelmedi.Umarım bundan sonra da gelmez.

0.03 Snitz Forums 2000