|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ultramert |
İletim - 03/05/2006 : 02:01:04 Gecekonduda yaşayan iki insanın (Halit Akçatepe ve Tarık Akan)kan kanserinden ölmek üzere olan kardeşi "Kahraman" için son çabalarını konu alan film, 5. Adana Film Şenliği'nde En Başarılı 2. Film seçilmişti. ‘‘Canım Kardeşim’’ 1973 yılında Sinematek Dergisi'nin sinema yazarları -Tanju Akerson, Atilla Dorsay, Recep Ekicigil, Burçak Evren, Ali Gevgilili, Onat Kutlar, Giovanni Scognamillo, Kami Suveren- arasında düzenlediği ‘‘mevsimin en iyi 10 Türk filmi’’nden biri oldu.
Bugün bu filmi izlerken gözlerim doldu şahsen Türk sinemasının kült filmlerinden 1 tanesi olduğunu düşünüyorum... Filmin o duygusal müziğine ulaşmak isteyenlere link veririm tabi uygunsa
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ultramert |
İletim - 04/05/2006 : 20:13:05 alıntı: Geforce tarafından yazılan:
Dediğiniz bütün filmleri izledim,bikez bile ağlamadım.Duygusuzmuyum ne acaba?:))
sende duygudan eser yokk  |
| Geforce |
İletim - 04/05/2006 : 14:18:59 Dediğiniz bütün filmleri izledim,bikez bile ağlamadım.Duygusuzmuyum ne acaba?:)) |
| ultramert |
İletim - 04/05/2006 : 00:32:18 alıntı: scorpionfa tarafından yazılan:
Evet film hakkatende etkileyici. Yıllar öncesi çekilmiş olduğu halde bugün seyretseniz (hikayeyi, sonunu vs. bilsem dahi) gözlerinizi doldurabilen bir film.
hocam sen ne diyon yaa ben resmen ağladım  |
| scorpionfa |
İletim - 03/05/2006 : 23:26:11 Evet film hakkatende etkileyici. Yıllar öncesi çekilmiş olduğu halde bugün seyretseniz (hikayeyi, sonunu vs. bilsem dahi) gözlerinizi doldurabilen bir film. |
| ultramert |
İletim - 03/05/2006 : 20:07:22 aaa bak babam ve oğlumda kaliteydi harbiden o filmde ağlayanlara gülerdim..izlerken benimde gözlerim doldu :(( |
|
|
|