AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 bu devirde aşklar yalan mı??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ultramert İletim - 15/03/2006 : 22:50:56
uzun zamandır pek konu yoktu bari şöyle okkalı bir konu açayım dedim bu hi5 ve yonja gibi arkadaşlık sitelerindeki amaç ne,uzun süreli ilişkiler mi yoksa öylesine muhabbetler mi bilmiyorum aramızda takılan var mı bu sitelere bir görüşünüzü alayım dedim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ultramert İletim - 26/03/2006 : 17:45:24
tamam abi seninlede aynı düşüncedeyiz..:) demek ki problem tek bende değilmiş
Mérula Alba İletim - 25/03/2006 : 22:26:57
hayır, oldukça işe yarıyor demişsin de. sen böyle deyince sanki 3'ten fazla kişiye söylenmiş gibi anlaşılıyor. :)
Smeagol İletim - 25/03/2006 : 16:11:52
alıntı:
Mérula Alba tarafından yazılan:

alıntı:
Smeagol tarafından yazılan:

Ha amacım zaman geçirmek diyorsanız rol yapın ve "Seni seviyorum" lafını çok kullanın. Oldukça işe yarıyor.

İğrenç bir tavsiye. O iki kelimenin anlamını ne kadar da basit kılmış.

Evet iğrenç ve basit bir tavsiye. Ama hayat dolayısıyla ilişkilerde öyle artık. Bu iki kelimeyi hayatım boyunca sadece 3 sevgilime söylemiştim. Ve hepsi arkalarını dönüp giderken o iki kelimenin basitliğini anladım.
Herhalde o kadar çok kişiden duymuşlar ki bu kelimeleri benim zorla söyleyebilmem onlar için bir şey ifade etmiyordu.
Ama tavsiyem haala geçerli, ilişkide rol yapıcaksanız doğru düzgün yapın bari :)
|KRONDOR| İletim - 25/03/2006 : 15:32:24
Kullanmak basite indirgemez; gereksiz yere, her önüne gelende kullanmak basite indirger. Tabii amaç eğlenmekse, yapanın karakterinde bir sorun vardır zaten. Onların yaptıklarına bakarak genelleme yapamayız.
umutcanuguz İletim - 25/03/2006 : 09:07:53
Merula Hocamızın dediği gibi seni seviyorum sözcüğünü kullanmak sevgiyi,aşkı basite indirgemek değil mi?Bu kadar değersiz ise aşk,bu kadar kolay söylenebiliyorsa bu söz şimdiki aşklar yalan arkadaş!!

0.02 Snitz Forums 2000