|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| EA-SPORTS |
İletim - 20/02/2006 : 16:27:17 teşekkür ederim demek türkçe değil teşekkür ederimin türkçesi sağol demek miş !!!!
YORUMLARINIZ... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| mj |
İletim - 28/02/2006 : 18:54:44 neyse ya KrondoR bir yanlışlık yaptık yuzumuze vurulmasından heralde hiddetlendik ve biraz saçmaladık.. MERULA dan ozur diliyorm.. benim ozurlerim çok değerlidir..haberi olsun..
sana da iyi çalışmalar.. |
| |KRONDOR| |
İletim - 27/02/2006 : 14:27:36 IQ'nu bilemem ama bir yerlerde sorun var, orası kesin. Merula'nın mesajında tutarsızlık göremedim ben. Algılama seviyemizde farklılık var sanırım. Ya da sen o şekilde görmek istiyorsun. |
| mj |
İletim - 27/02/2006 : 01:23:13 evt ya benim okuma ve yazma problemim var malesef...hiçmbir şeyi yarım yamalatk okuyup anlayııp yzmam...insanın yazdığından dalga geçip geçmediğini anlayacak kapasitede bir insan değilim zaten ben...IQ 'um 50 benim malesef...
|
| Mérula Alba |
İletim - 26/02/2006 : 17:04:27 Mj yazdığın ve kullandığın kelimelere dikkat etmelisin. Ne o tutarsız falan. Çok sinirliyim dedikten sonra ":P" bu ifadeyi kullanmıştım. Genelde dalga geçmek için kullandığım bir ifade bu. Ya senin ciddi ciddi okuma problemin var ya da yarım yamalak okuyup cevap veriyorsun. Ayrıca konunun DİL olduğunu daha kaç kez söylemem gerekecek? |
| mj |
İletim - 25/02/2006 : 18:27:56 alıntı: Merula_Alba tarafından yazılan:
Merula Abla değil Merula A-L-B-A, nasıl okuyorsunuz anlamadım ki :) Ne siniri yaw. Mesleğimden dolayı bu konuda hassasım o kadar :) Hem burda konu ben değilim değil mi? Konumuz DİL... çok sinirliyiiimmm :P
Not: Ben yaklaşık 3 yıldır burdayım. Senile yolumuz yeni kesişti galiba ne dersin mj dostum?
evet ya...yanlış olmuş kusura bakma ALBAcım.. sen hem sinirli değilim diyorsun hemde sonra sinirliyim diyorsun..sendede bir tutarsızlık var galiba...evet evet varrr... neyse Merula_Alba arkadaşım yolumuz kesişti haklısın... iyi çalışmalar..bundan sonrada kesişir merak etme sen.... |
|
|
|