AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 _KoNu_

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
_KibarCellad_ İletim - 19/02/2006 : 22:03:09
millet yaratıcılığınızı mı kaybettiniz yahu...valla giriyorum can sıkıntısından kapatıyorum...güzel konu yok ortada muhabbet yok..ayıp valla ciddiyim 2 hafta önce bal gbi konular açılıodu..şimdi nie yok..vallahi çok durgun,zevksiz oldu canlanalım..yne konular var ama eski konuları güncelleştirip bi daha açıo millet...o zaman da zevksiz oluo..ya da ben yanılıyorum.nedennn..cevap..hadi bye..he bu arada ben sadece serbest bölüm için söledim..diğerlerine değil
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 17/04/2006 : 23:08:57
Hocam, Serbest Bölümü açmaktaki amacımız, üyelerin birbirleriyle olan diyaloglarını geliştirmek, daha sıcak bir ortam yaratmaktı. Buna bağlı olarak da gereksiz mesajlara, forumun diğer bölümlerine göre, biraz daha anlayışla yaklaştık. Ancak ne yazık ki üyelerimiz bu bölümün amacını anlayamayarak chat ortamına döndürdü. Öyle ki MSN'den görüşen kişilerin MSN'i açıp muhabbet etmek yerine burayı kirlettiğine bile şahit olduk. Peki neden hala açık tutuyorsunuz dersen, sanırım hala "düzelebilir" düşüncesinden kurtulamadık. Sonu nereye varacak bilmiyorum; ama pembe gözlüklerimizi bir süre daha çıkarmayacağız sanırım.

Genel Tartışmalar bölümüne gelince, orasının da amacını değiştirip sadece oyunlar hakkında tartışmaların yapılabileceği bir bölüm yaptık bu bölümü açarken. Şu an için bir sorun yok orada.
HASSOOO İletim - 17/04/2006 : 21:14:48
mIRC'in de anasını ağlatmıştı bizim milletin chat evlatları.
Rappier İletim - 17/04/2006 : 19:04:14
Helal valla... bir konu ve tamamen BOŞ muhabbetler. Sizin forumdan ve muhabbetten anladığınız buysa diyebileceğim fazla birşey yok.
HEPİNİZE ALLLAH AKIL FİKİR VERSİN.

Bu forumun düzeyi için genel tartışmalar ve serbest bölge KAPATILMALI.
Serbest deyince bizim milletimiz kafayı sıyırıyor ve yaptığı herşeyin mantıklı olduğunu sanıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam genel tartışmalar OYUNLAR HAKKINDA diğer bölümlere girmeyen konuları tartışmak için açılmıştı, serbest bölgenin ise ne mantıkla açıldığı hakkında en ufak bir fikrim yok ve bu bölümün foruma yarardan çok zarar getirdiğine inanıyorum.
mj İletim - 27/02/2006 : 01:41:48
bana nasıl bir iylik yaptığını düşünüyorsun anlamadım..
neyse oyle düşünüyorsan saygımız sonsuz..
teşekkürümüzü ederiz..
saol..
DharkjuNs İletim - 26/02/2006 : 13:45:58
Allah akıl fikir versin sana ne diyeyim!! Cık Cık!

0.03 Snitz Forums 2000