|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| NoD0ubT |
İletim - 14/02/2006 : 21:06:20 3 adam oturmus eslerine aldiklari hediyelerden bahsediyorlarmis
Birincisi demis ki, "karima öyle bir hediye aldim ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çikiyor."
Diger kisi anlamamislar. "Ne aldin?" diye sormuslar.
"Beyaz bir Porsche aldim. Çok mutlu oldu." diye cevap vermis. Ikinci adam demiski, "Ben de geçen dogum gününde karima 4 saniyede 0'dan 100'e çikan bisey almistim."
Hemen anlamislar tabi ki: "Heey, yoksa Ferrari mi aldin?"
Adam gülümsemis: "Evet, kipkirmizi bir Ferrari aldim. Gerçekten de ona çok yakisti." demis. Bu sefer üçüncü adama sormuslar: "Peki sen ne aldin karina?" Adam demis ki:
"Ben öyle bisey aldim ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çikiyor." Adamlar sasirmislar: "Atiyorsun!" demiser, "Öyle bir araba olmaz ki!"
Adam cevap vermis:"Araba aldigimi kim söyledi? Iste bunu aldim demis
ne aldigini görmek için tiklayin... http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg
Sevgililer gününüz kutlu olsun :))
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| EA-SPORTS |
İletim - 17/02/2006 : 19:03:59 alıntı: major tarafından yazılan:
Sen zaten nefret edeceksen o kızla çıkmazsın bile merak etme ;). Ayrıca emin ol ilerde bir kız arkadaşın olunca yada onunla tüm dertlerini ve diğer şeyleri (:D) paylaştığında eminim böyle düşünmeyeceksin.
belkide ewet ama şunu demek isityom beni bir çok kız sevdi ama ben sevmelerini hiç istemedim ve o beni seven kızdan nefret ettim...yüzüne bile bakmadım.. |
| EmmaFan |
İletim - 17/02/2006 : 19:00:28 keh keh keh...okumuştum bunu:Dhelal can komedi olmu:Dyaf kız dediin nedir yaa:Dciddi olmadıktan sora hepsinin..neyse:D... |
| fatih52 |
İletim - 17/02/2006 : 18:59:27 Belki çoçuk kızlara ilgi duymuyordur nerden biliyorsunuz yani belki başka şeylere ilgi duyuyordur. |
| major |
İletim - 17/02/2006 : 18:57:21 Sen zaten nefret edeceksen o kızla çıkmazsın bile merak etme ;). Ayrıca emin ol ilerde bir kız arkadaşın olunca yada onunla tüm dertlerini ve diğer şeyleri (:D) paylaştığında eminim böyle düşünmeyeceksin. |
| EA-SPORTS |
İletim - 17/02/2006 : 18:45:07 bana gıcık olsun diye mi yapıyorsunuz ? ben kızdan nefret ederim yani sevgilim olsa.. |
|
|
|