|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Artist |
İletim - 03/02/2006 : 17:46:43 > >>>> >>>>>> > >>>> >>>>>>>BU BILMECE SORULDUGU ZAMAN ÇOCUK > >>>>>> >>>> >>>>BAHÇESINDEKI > >>>> >>>>>>>ÇOCUKLARIN %80'i BILMIS, > > >>>> >>>> >>>>>> >>>>>>>STANFORD ÜNIVERSITESI'NDE ISE DOGRU YANIT >>>>ORANI%17'DE > >>>>>> >>>>KALMIS: > >>>> >>>>>>>Tanridan daha büyük, >>>>> >>>> >>>> >>>>>>>>>>Seytandan daha kötü, >>>>>> > >>>> >>>>>>>Fakirde >>>> >>>> >>>>>>>>>>var, > >>>> >>>> >>>>>>>Zengin ihtiyaç duyar, >>>>>> > >>>> >>>>>>>Eger onu >>>> >>>> >>>>>>>yersen >>>>ölürsün..? > >>>> >>>>>>>Bunu 10 >>>>>>kisiye yollayin, >sonra >>>>"shift"e basin. > >>>>> >>>> >>>>>>>Yaniti >>>>>>görün! > >>>> >>>>>>> >>> > ------------------------------------------------------------------- Böyle bir mail geldi. Shifte bastım. Cevap gelmedi cevap ne olabilir. Ya da biliyorsanız ney? Lütfen söyleyin... |
| 3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| FaTaL_ErRoR |
İletim - 03/02/2006 : 20:09:35 Shift'e basınca ortaya her hangibir yazı çıkması imkansız olduğu için, saçmalıktan öteye geçmeyen bir yazı olduğunu daha en baştan anlayabilirdin. Burayada bu saçma ve GEREKSİZ konuyu açmazdın. Bana her gün böle çeşit çeşit msj geliyor. Senin ilk deneyimin galiba ilk kez böle msj gelmiş sana heycan yapmışın.. |
| -eL_Niño- |
İletim - 03/02/2006 : 18:38:32 usta zaten cewap gelmedi diyo yanıt neymiş diyosun:) |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 03/02/2006 : 18:29:20 Neymiş yanıt peki? |
|
|
|