Sizce bu mail doğrumu bana gerçekmiş gibi geldi.Sizce?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
gizsom
İletim - 06/02/2006 : 13:51:10 ya tamm ösür dilerim ama adına bakmadım o yüsden ole yazdım ok?
FaTaL_ErRoR
İletim - 06/02/2006 : 13:42:52 Ben sert tepki vermedim, yanlış anlamışın.. 1- daha seviyeli konuş, öyle "adın her neyse" hoş değil.. 2- Bence de bir daha gelen spam maillerini yazma.. 3- Zaten adam senin gizli soruna bakmaya yeltendiyse o adamın senden farkı yok korkma
alıntı:gizsom tarafından yazılan:
ya bu kadar sert tepk vermene gerek yoktu adın her neyse iyi be bi daha hiç yazmam bu arada benm bildiğim gizli soruyla ilgiliydi neyse bye!!!!!!
Mérula Alba
İletim - 06/02/2006 : 02:10:47
alıntı: tarafından yazılan:
alıntı:Merula_Alba tarafından yazılan: Büyüksün Krondor! İlk iletiyi okuyunca buna nasıl yapsam da güzel bir cevap versem diye düşünürken seninkini okuyunca nutkum tutuldu. Tükendim. Bittim. Bunun üzerine başka bir şey söylenemez.
Estağfurullah hocam, pardon, öğretmenim :) Uzun süredir göremiyorduk sizi. Mesajınız sevindirdirdi bizi (şiir gibi oldu. Dur devamını da getireyim :)) Her zaman bekleriz. Yalnız bırakmayın bizi!
Teşekkür ederim. Serenat gibi olmuş walla
gizsom
İletim - 05/02/2006 : 18:09:05 ya bu kadar sert tepk vermene gerek yoktu adın her neyse iyi be bi daha hiç yazmam bu arada benm bildiğim gizli soruyla ilgiliydi neyse bye!!!!!!
|KRONDOR|
İletim - 05/02/2006 : 00:06:52
alıntı:Merula_Alba tarafından yazılan: Büyüksün Krondor! İlk iletiyi okuyunca buna nasıl yapsam da güzel bir cevap versem diye düşünürken seninkini okuyunca nutkum tutuldu. Tükendim. Bittim. Bunun üzerine başka bir şey söylenemez.
Estağfurullah hocam, pardon, öğretmenim :) Uzun süredir göremiyorduk sizi. Mesajınız sevindirdirdi bizi (şiir gibi oldu. Dur devamını da getireyim :)) Her zaman bekleriz. Yalnız bırakmayın bizi!