AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 her insan kendini düşünür.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cx20 İletim - 11/12/2005 : 16:33:08
insan önce kendini değil yanındakilerini ve olacakları düşünsün hatta dostlarını ve geleceğini düşünmesi lazımken herkes kendini düşünüyor başkalarını değil.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
comandante İletim - 14/12/2005 : 21:05:44
insanın kendini düşünmesi çok normal ama bunun dozu çok önemli.çünkü insan her zaman kendini düşenemez bulunduğu toplumla beraber hareket etmek zorundadır.çünkü bizim özgürlüğümüzün bittiği yerde bir başkasının özgürlüğü başlar.yani insan hep kendini düşünemez.
umutcanuguz İletim - 14/12/2005 : 20:31:38
Tabii ki insan önce kendini düşünür.Kendin yiyecek yemeğin yoksa arkadaşına yemek vermek niye?Zaten arkadaşın senin başka yemeğin yokken ona verdiğin yemeği kabul ederse yani aç kalmana razı olursa at gitsin onu.
|KRONDOR| İletim - 14/12/2005 : 19:27:48
Herkes kendini düşünür. Bu düşüncenin her konuda ortaya çıkması beklenemez elbette. Kendini düşünmeyi de her zaman insanı bencil yapan bir şey diye algılamayın. Zapatistalar da, yaşadıkları toplumu veya dünyayı düşünseler de, bu toplumun bir bireyi olarak kendilerinin de rahat edebileceği hayat standartlarını oluşturmaya çalışıyorlar.
astinus İletim - 14/12/2005 : 17:50:20
herkes kendini düşünür diye bir genelleme yapılamaz. insalr için hayat larını verenleri kimse görmezden gelemez.
yaşayan örnek diyorsan en kral örnek :Zapatista lar(ne kadar zorunlu hale getirilse bile çatışmadan kaçınsalar da)
RoM3o İletim - 12/12/2005 : 23:21:10
ohoo ben bişi anlamadım felsefe yapıyonuz siz ..şimdi ben kendimi düşünmelimiyim acaba ^^

0.03 Snitz Forums 2000