|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Ayb_Kengelli |
İletim - 28/09/2005 : 14:37:29 OYUN ALICAM BILMEDEN ALMAK ISTEMIYORUM TAVSIYE EDECEGINIZ OYUN VARSA SOYLEYIN LUTFEN YAAAAAA |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DharkjuNs |
İletim - 10/01/2006 : 19:52:36 Zaten site böyle kaliteli üyeler sayesinde bu seviyeye gelebildi. (Tabi bir de Krondor'ların :) |
major |
İletim - 04/01/2006 : 00:29:55 Bir senedir diyorsun. Ben burada en az beş senedir varım ve benden kat kat daha cok zamandır bu forumda takılan üyeler var. Hangisinin bu şekilde önerilerde bulunduğunu gördün? Forum bir paylaşım yeridir, güncellenmesi gerekmez. Forum ve site ayrı şeylerdir. Konularına cevap verenin bulunmaması bence o konuyla ilgili insanların herhangi bir fikri olmamasından kaynaklanıyor. Buraya girerken her üye forum kurallarını okumuş sayılıyor. Dolayısı ile kurallara uyulmadığında üyelik kitlenmesi kadar doğal birşey yok.
Zaten oyunsitesi forumlarının öyle birinci olmak gibi bir amacının olduğunu sanmıyorum. Burası dediğim gibi bir paylaşım yeridir. Çok forum gördüm ama tek bırakamadığım forum burası. İster 1 yıl ister 10 yıl geçsin ben yine forumdayım... |
|KRONDOR| |
İletim - 03/01/2006 : 23:47:59 Kurallarımız açık. Buna uymayanların üyelikleri kilitlenir. Bu da kurallarımız arasında yazıyor. Gereksiz yere kilitlediğimiz bir üyelik gösterin, bir daha bu foruma adım dahi atmam. Sadece bir üye göstermeniz yeterli.
Konunun uygun yerde olup olmadığını sen bana net bir şekilde söyleyebilir misin? Ayb_Kengelli sadece oyun istiyorum demiş. Tür belirtmemiş. Ancak konu FRP & RPG içinde olduğuna göre, doğal olarak önerilen türlerin de buna uygun olması gerekiyor. Burada yanlış bir şey yok sanırım. Bu durumda konunun da taşınmasına gerek yok.
Bu konuyu da neden burada dile getirdiğini anlayamadım. Konu içinde iki tane mesajımız var. Kimseyi de uyarmamışız bu mesajlarda. Ki yaptığının da kural ihlali olduğunu bilmelisin. Konunun içeriğine uygun bir mesaj değil seninki. Eğer eleştiriniz varsa ilgili bölümde konu açın, karşılıklı tartışalım. |
y_salci |
İletim - 03/01/2006 : 17:20:01 Zaten sitenizin forumunu takip eden sayılı insanlar var onları da biran önce imha etmek istercesine milletin üyeliğini kitliyorsunuz..Madem adam yanlış yere konu açmış gelip zamanında taşırdınız ve böyle problemler çıkmazdı..Sitenizde nerdeyse 1 senedir hiçbir değişiklik yok eskiden burayı çok takip ederdim fakat artık çok nadiren geliyorum hem azcık insan kaldı (sayenizde) bi konu açıyorum aylar sonra cevap veren oluyor. Şimdi beni forumdan atabilirsiniz zaten bu son mesajım ama şunu sizlere belirteyim sitenizde yenilik yapmazsanız ve böyle en ufak şeylerle milletin üyeliğini kitlerseniz yakında oyunsitesi forumlarını takip eden kalmaz.. |
|KRONDOR| |
İletim - 01/11/2005 : 13:30:54 Burası FRP & RPG bölümü. Burada tavsiye isteyen, bu türler arasında ister, istemek zorundadır. Yoksa yanlış yere konu açmasından dolayı konu kilitlenir. Doğal olarak verilen cevaplarda da bu türden oyunlar yazılmak zorundadır. |
|
|
|