|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
juli |
İletim - 05/09/2005 : 16:35:19 ben en çok baldur's gate ve might&magic serilerini beğendim.Hepsini 5-6 kez baştan oynadım.. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Rappier |
İletim - 03/11/2005 : 13:07:54 Valla ben onu zamanında oynayıp bitirmiştim. Bana göre zamanının en iyi oyunlarındandır. Hatırladığım kadarıyla oyun birincil kişiden görüşlüydü ve kapışmalar birebirdi. Sıra tabanlı olduğunu hatırlamıyorum (:
Ayrıca belirtmek istediğim bir noktada frp oyunlarının puanlaması üzerine. Oyun dergilerinde bu oyunları severek oynayan ve puanlamayı buna göre yapan insanlar olduğunu düşünmüyorum. Bana kalırsa bu oyunların açıklamalarını bu türden anlamayan kişilere yaptırıyorlar ve sonuçta severek oynamayan bir insanın vereceği puanlamalar yapılıyor. Ben daha doğru dürüst bir frp puanlaması yapan birisini görmedim. İsteyen alınabilir ama geri zekalı bir FPS 100 üzerinden 95 alabilirken (mesela max payne) çok kaliteli bir FRP 70-75'i zor alıyor. Bu ise puanlamanın ne kadar adaletli olduğuna bir örnek (:
|
|KRONDOR| |
İletim - 01/11/2005 : 18:12:46 Sen bakma onlara. O incelemeyi kim yazdıysa, oyundan bir şey anlamadığı gibi, o dönemin olanaklarından haberi olmayan bir kişiymiş. Eleştirdiği özelliklere bakarsak, oynanış tarzı, birinci kişi bakış açısı, savaşlarda sıra tabanlı dövüş sistemi... gibi, normalde oyunun puanını düşürmeyecek özellikler.
Oyun oldukça güzel. Hele oyunun başındaki yangınla ilgili görevler, çoğu RPG oyununda göremeyeceğiniz tarzda. Bulabilirsen kesin dene ve kararı kendin ver. |
shadowwalker |
İletim - 01/11/2005 : 17:48:06 hem |KRONDOR| hemde Rappier sağolun... |KRONDOR|'un verdiği adreste oyunu yerden yere vurmuşlar bu arada... oyunun tek özelliği Drizzt'i oynamak yani? :) neyse bir yerlerden oyunu edinip kendi kararımı kendim vereyim ama okuduklarımdan sonra pek bir umudum yok şahsen. sağolun yinede. |
Rappier |
İletim - 01/11/2005 : 14:26:43 Krocanlar Menzoberrazzan hakkında yeterince açıklama yapmışlar.... onların söylediklerinin üzerine ekleyebileceğim pek birşey yok. Bu arada Paladin bu kadar alıngan olmana gerek yok. Ben sadece diabloya frp diyenler için konuştum sen söylemediysen sorunda yoktur... |
DharkjuNs |
İletim - 01/11/2005 : 12:58:20 Önümüzdeki sene çıkacak olan Lord Of The Rings-Shadows Of Angmar en sevdiğim frp lerden biri olcak:D |
|
|
|