AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 sith lords

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
omersinan İletim - 11/07/2005 : 13:08:16
arkadaşlar ben çıktığından beri nwn oynuyorum oyunu neredeyse bütün karakterlerle bitirdim ondan sonra ek paketlerini ve şimdi de multiplayer oynuyorum özellikle nordock haritası mükemmel bişi bayadır oynuyorum ama şu sıralar biraz sıktı başka rpg ler arıyorum da aklıma sith lords geldi. acaba nasıl bir oyun? yine önceki oyunu gibi biraz fazla aksiyon kaçıyor mu? yani önceki oyunda önümüze geleni kesiyoduk görevler filan var dı ama sonlara doğru çok sıktı hele bazı yerlerde öyle bulmacalar çıkıyodu ki bi türlü çözemiyodum. açıkçası ben rpg de grafik te pek aramıyorum o oyunu biliyorum knight of the old republic'i sonunda bırakmıştım bunu alıp almama arasında kaldım sizce alıyımmı?

bu arada nwn hakkında site bile yaptım mutlaka bakın

Reklam Yasak!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
omersinan İletim - 13/07/2005 : 19:07:03
anlatabildin biliyorum unuttuğum için yazdım be anlamıyomusun bilmediğimden değil off bi kuno açtım onunla alakasız kaç tane mesaj geldi ama konuyla alakalı 0 mesaj bilmem anlatabildimmi
Rappier İletim - 12/07/2005 : 23:29:58
alıntı:
omersinan tarafından yazılan:

pardon abi unutmuşum

bu arada 111 değil en az 300 ben bi aralar firestar'dım sonra crack ile ilgili yazımdan dolayı kilitlediniz 200 mesaj vardı.

Buna Türkçede özrü kabahatinden büyük derler... bilmem anlatabildimmi ?? (:
omersinan İletim - 12/07/2005 : 20:55:12
yok abi unuttum yaa neyse bi daha yazmam
|KRONDOR| İletim - 11/07/2005 : 23:10:06
Hatırlıyorum onu; ama bu durum, durumunu daha da vahim yapıyor. 300 küsür messaj atmışsın, hala kurallarımızı öğrenememişsin
omersinan İletim - 11/07/2005 : 20:30:35
pardon abi unutmuşum

bu arada 111 değil en az 300 ben bi aralar firestar'dım sonra crack ile ilgili yazımdan dolayı kilitlediniz 200 mesaj vardı.

0.03 Snitz Forums 2000