|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HELLISDEVIL |
İletim - 29/04/2005 : 22:58:38 arkadaşlar ewde oyun yok frp turu seviyorum oyun kalmadı lutfen benimle paylaşırmısınız
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Vengari |
İletim - 23/05/2005 : 20:39:13 FRP ki onlarca kitap onbinlerce sayfa offical bilgiden olusan bişey bikaç oyunla öğrenilmez ben sana masa üstü oyun tavsiye ediyorum her türlü bilgi desteği veririm istemen yeterli... Masa üstü oyuna başlarken mümkünse kendine az profesyonel bir grup kur iyi yüreklide bir dm amn sakın ola oyunlardan öğrenme o oyunlarda cok farklı bilgiler edinebilirsin... Sen offical bilgi topla kitaplardan yararlanmanı tavsiye eder overneti öneririm hatta al sana edonkey beles ovenet indirebileceğin bir link http://www.inndir.com/program.php?id=6619 burdan arattır sonra indir cok kolay ... yalnız bu verdiğim program paylaski paylasalım mantalitesiyle ilerler bu yüzden bi kac upload yapman gerekebilir bunlarında üstesinde gelemzsen ban pm atarsın...
|
Rappier |
İletim - 16/05/2005 : 20:04:04 BG 1 bende var. Exp paketide .... 2 de var onun exp paketide... Icewind dale 1 exp 2 ve exp paketleride var... Yani bu tür serilerin hepsi mevcut ama bu oyunu şu şartlar altında sana ulaştırmam mümkün değil... Birşeyler ayarlayabilirsem mail adresine mesaj yollarım ama pek fazla ümit vermek istemem.
Not: Bu oyunun full versiyonunu paylaşım sitelerinden edinebilirsim. Adsl varsa oraları araştırmanı tavsiye ederim. |
Hextor |
İletim - 16/05/2005 : 12:29:42 eyvallah rappier,
saolasın ama ben hiçbir yerde BG1 i bulamadım. (ki izmir'i biliyorsan kızılok diye bir yer vardır. bizde yoksa izmirde yoktur. kampanyası yapmışlar) bende wizardla oynuyorum şuanda lvl12 falanım. (tekrar yeni başladımda) neyse sende varsa şayet bişekilde bana ulaştırabilirmisin.
NOT: mail adresimden konuşabiliriz. b_dincbas@walla.com
Eyvallah... |
Rappier |
İletim - 12/05/2005 : 19:20:48 Hextor BG2'nin exp throne of baal'dir. Ve bu exp oyunu baya bir değiştiriyor. Shadow ise ilk oyunun exp paketi... ben tüm oyunu karakter atlatarak bitirdiğimden sana tavsiyem oyuna birden başlayıp son exp kadar sırayla bitirmen. Bu şekilde çok çok güçlü (lvl 40 üzeri) bir karakter yaratabilirsin. Ayrıca sana bir ikinci tavsiyemde bu oyunu wizard yada ismini hatırlayamadığım monk tarzı zırh kullanmayan karakterle oynaman. Özellikle 2. karakterle bir arkadaşım bu oyunu bitirmişti ve bu karakterle oynaması çok çok eğlenceli diyordu (: |
Hextor |
İletim - 11/05/2005 : 13:28:09 :)
Sana Katılıyorum Rappier. Bu arada Olay FRP den açılınca sana birşey soracağım. Ben Eski kafalılardanım biraz BGII yi hala oynuyorum (shadows of Amn)'i bu oyunun patchi (thone of baal) mı acaba? yani devamı niteliğinde olanı. eMule dan indiriyorum bunu ama SoA ya patch olmuyorsa kasmayacam daha fazla.
Son bi Sözde Diğer arkadaşa: Eğer FRP yi anlamak ve öğrenmek istiyorsan (ki ben ~10yıldır içindeyim) bunun için Önce kitaplarını okumayla işe başlamalısın. Dragon Lense (Ejderha mızrağı), Forgotten Realms (unutulmuş Diyarlar), Yada David Eddings'in kitapları ama sen yok baba okumak beni kasar diyorsan D&D'nin Oyuncunun el kitabını al orda biraz bilgi sahibi olursun Sonrada Bilg.da değilde gerçek hayatta konuşarak oyna bu [Bence tabii] Çok daha zevkli.
Sana iyi oynlar olsun. SELAMETLE.... |
|
|
|