AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Vampire the Masquerade - Bloodlines

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
shadowwalker İletim - 30/11/2004 : 22:54:29
henüz herhangi bir sitede bir inceleme neyim göremediğim için biraz bilgilendirme yapayım dedim :) oyun gerçekten mükemmel olmuş. hikayenin gelişimi, konuşmalar, seslendirmeler inanılmaz derecede güzel. yedi klandan birini seçip oyuna başlıyoruz ve seçtiğimiz clan konuşma seçeneklerinden oynanışa kadar pek çok şeyi etkiliyor. bir kere treador ile konuşma yeteneği yüksek olarak bitirdim şimdi malkavian ile yeniden başladım (ilk başta malkavian tavsiye edilmez konuşmaları anlaşılmıyo malum biraz deliler :P) tekrar tekrar oynanacak bir oyun olmuş.
özellikle eksilerini yazayım bunların bazıları büyük sorunlar olsada oyunu oynama isteğinizi köreltemiyor zaten. dediğim gibi oyun pek çok yönden tavana vurmuş. iş grafiklere gelince ise çuvallamış. half life 2 nin oyun motoru olan source kullanılmış motor olarak ancak neredeyse karakter modellemeleri istisna hiç anlaşılmıyor desem yeridir. ayrıca optimizasyon iyi yapılamadığı için inanılmaz kaynak tüketip sistem zorlanmasına sebep oluyor. süper bir bilgisayar harici takılma yaşamamak imkansız. (fakat savaşlarda pek sorun olmuyor takılma). envanter ekranında bir silahı daha önceden edinmişseniz tekrar yerden alamıyorsunuz. haliyle bu durum maddi olarak size yansıyor. tek tabanca düşmanlarınızı indirmeye uğraşıyorsunuz.
iyi bir sisteminiz varsa oyunu kaçırmayın arkadaşlar. yanlız özellikle oyunun ilk yarısında çok fazla aksiyon olmadığınıda belirteyim. aslında söylenebilecek çok şey var merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sizoffren İletim - 26/02/2006 : 17:06:49
Oyunu bitirdiiiiiiim!! çok güzel oyun gerçekten arkadaşlar tavsiye ederim. oynayın! çok mutluyum. şimdi gangrelle yeniden başladım bu böle dier klanlarla devam eder. deli işi dimi?
yeselcuk İletim - 19/02/2006 : 19:01:52
sizoffren oyunda epey ilerlemişsin, az kalmış ha gayret. Sürgülü kapı oyunun meşhur bir bug'ı, orada bir kayıt et, başka bir kayıt yükle ve sonra kapı için yaptığın kayıdı geri yükle. Bu kez kapının sürgüsünü itebileceksin. Olmadı tekrar yükle, eninde sonunda açıyorsun. Sana mail attım ama takılan başkaları da yararlansın diye foruma da atayım dedim.
sizoffren İletim - 18/02/2006 : 16:46:29
yeselcuk ya yine bn.. yine bi sorunla karşı karşıyayım. kuejin tapınağına girdim ön bahçeyi geçtim şimdi orta tapınaktayım ve bir kapının sürgüsünü itleyip açmam gerekiyor ama her şekilde denememe rağmen hiçbirşey yapmıyor.. sen gel buraya kadar takıl orda olcak şey deil yani ya bi el atıver yinede kurtar eheh ya bu arada ben şimdi sana geçici bi msn adresi veriim bnurdan ekle beni sora dierini veririm, bölece her sıkıştıımda buraya girmek zorunda olmam ne dersin? bak bu al bunu ekle bn ordan sana gerçek adresimi veririm: still_love_666@hotmail.com
yeselcuk İletim - 12/02/2006 : 17:10:15
sizoffren Sabbat babası için pek bir taktik yok doğrusu. Yanılmıyorsam çifte ile giriyordu sana; o yüzden uzak durarak etrafında dolan, fırsat bulunca da elindeki en iyi yakın dövüş silahıyla (Katana ve bir tırpan gibi aletti en iyileri) herifi biç. İnşallah şimdiye dek ateşli silahlar için puan harcamamışsındır çünkü çok zayıf kalıyorlar. Kan stoğun iyi olsun, sıkışınca bir tuşla hüplet. O zamana dek eline elder vitae de geçmiş olmalı, en iyi kan paketidir. Hız yeteneğini kullan, Toreador'un önemli özelliğidir. Eline kuvvet!
sizoffren İletim - 12/02/2006 : 16:28:00
eheh yine ben.. tabikide yine bi yerde takıldım. ama buna nası bi çözüm önerisi getirirsini bilmiorum bn şu sabbatların babasını öldürcem geldim amcanın oraya(pek te çirkin). ama amca çok güçlü kuvvetli en fazla yarıya indirebiliorum sağlıını. ne yapiim ben öldüremiorum.. girerken 3 experiencela birlikte 10 experienceım oluo.geriyede dönemiorum daha fazla experience aliim öle yan işlerden.. napıcam bn ya... hileyide yapamıorum(bunuda 10.ya sölüorum ) kaldım öle.. nolur yardıım!!

0.03 Snitz Forums 2000