|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 02/05/2004 : 05:40:39 Frp ve rpg köşesi yine sessiz kaldı. Uzun süredir kaliteli bir frp çıkmıyor tamamda bu köşe sadece oyun çıktığı zamanmı canlanacak. Tarzı sevenler lütfen bu köşeyi el birliği ile canlandıralım. |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Milamber |
İletim - 02/05/2004 : 13:21:18 valla ben canlandıracak şeyler biliyorum ama başka yerde yapıyorum(frp sitelerinde ;) ) oynular konusundada şöle diyimm gerçekten güzel frpler var ama online oynanıyor vede aylık ücretli :( onun dışında single oynayanlar için pek frp ye rastlanmıyor bence kendimizi oyundan çok kitaba verelim :) ben şuan öyle yapıyorum bir okuyorum bir yazıyorum arada çok güzel eğleniyorum bu bölümün canlanması için birileri tekrar oyun düzenlemeli(ben oynamıyacam büyük ihtimal)ayrıca bazı hikayeler forumda yayınlanmalı ayrıca işte en sevdiğiniz diyar en sevdiğiniz karaker gibi anketler yapılmalı bu kadarı bir süre idare eder sanırım ama burada frp sevenler çoğunlukta olsa bunlar zaten yapılırdı gibime geliyor benim vaktim olsa buraya bir kaç yazı yazarım ama işlerim var şuan diablo için sanırım 3. rehberimi yazmakla meşgulüm ve ardından warcraft için bir tane yazacam ayrıca okul fln derken bilgisayara pek vaktim kalmıyor kaldığımdada sadece yazı yazmayla uğraşabiliryorum ama yinede arada eğlenceli bir şeyler olursa bende katılırım |
Smeagol |
İletim - 02/05/2004 : 11:12:28 Maalesef 3 boyut olayı frp nin de içine girmeye başladıkça eski eğlencesi kaybolmaya başladı bence. Belki bir süre sonra hem 3 boyutlu, hem de eskisi gibi (baldurs gate gibi) güzel frp ler görebilirim. |
|
|
|