|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 31/01/2004 : 22:09:20 Bu oyuna başlamayı düşünüyorum (biraz geç ama olsun) sağlam bir karakter için oyunu oynamış kişilerin düşüncelerini almak istiyorum. Bir büyücü yaratmayı düşünüyorum ama bunu yaparken nelere dikkat etmeliyim. Bir el atında şu karakteri beraberce yaratalım. İlgilenenlere şimdiden teşekkürler... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Milamber |
İletim - 10/02/2004 : 22:53:43 sistem ihtiyaçlarını görünce sorunun ne olduğunu anladım 2 yıl önce çıkmış bir oyun bu kadar çok sistem ihtiyacı duyarmı yaw o ne incelemelerini okudum oyun benimkinden kat kat iyi sistemlerde bile kasıyor ama 200-300 saat oynananış süresi vede muhteşem grafiklere sahip olduğu(bazı hatalar yok değil)düşünülürse normal hevesim kursağımda kaldı :( |
shadowwalker |
İletim - 10/02/2004 : 21:01:03 tüh be ceyhun hocam tam yazacaktım sana bir karakter :) ne sorun yardımcı olabiliriz belki? |
Milamber |
İletim - 10/02/2004 : 16:59:14 ok sağol fakat galiba oyunu pynayamıyacam :( oyunu açtığımda monitör e bir haller oluyor oynanmıyor |
whiteraistlin |
İletim - 10/02/2004 : 10:15:30 Valla Morrowind'de beni ilk oyundan alıp Bloodmoon'a kadar götüren karakter;
Dark Elf Shadow Burcu (Shadow'du galiba) Ana Yetenekler: Longsword Sneak Security Light Armor Acrobatics Minor Yetenekler: Marksman Enchant Destruction Athlethics Speechcraft
Bu karakter ile tam bir hırsız gibi davranarak (gerçi oyunun sonlarında elimdeki devasa kılıçla pek hırsıza benzemedim ama...neyse...), gölgelerden saklanarak, hızla vurup geri çekilerek oyunu rahatça bitirdim. Light Armor, kendimi çatışmada bulduğum zaman işe yaradı, Destruction ve Marksman, işimi uzaktan halletmek istediğim zaman, Speechcraft ta savaşmak istemediğim zaman.
Ceyhun, savaşçı olmak istiyorsan sana tavsiyem;
Nord Lady Burcu Major Skill: Axe Heavy Armor Spear Block (Herhangi bir savaş skill'i) Minor Skill: Speechcraft Marksman Athetics Armorer Restoration (veya Alchemy) |
Milamber |
İletim - 09/02/2004 : 23:31:33 rappier in bildiği bir şey vardır dedim bende başladım :P gerçekten güzel bir oyunmuş sağolun bu arada bende her zamanki gibi bir savaşçı yapıcam shadow banada biraz bilgi versene (ama fazla değil :D) |
|
|
|