|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Milamber |
İletim - 28/08/2006 : 21:29:01 Etkinlik, İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü tarafından yılda bir kez ve her sene yenilenen bir tema çerçevesinde gerçekleştirilen Türkiye'nin tek fantezi edebiyatı toplantısıdır. Bu etkinlikler dahilinde katılımcılar, türün meraklılarıyla bir araya gelerek fikir paylaşımında bulunmaktadırlar. Ayrıca, yazın alanında bu türde örnekler vermiş yazarlar ve akademisyenlerle yapılan söyleşiler sempozyumun önemli bir bölümünü kapsamaktadır.
Etkinliğin bir diğer kısmında ise, rol yapma oyunlarını sevenler bir araya gelerek, tecrübelerini paylaşıyorlar ve düzenlenen oyunlarda (masaüstü ve canlı) hoşça vakit geçirme imkanı buluyorlar.
Bunların yanısıra, ICON etkinlikleri dahilinde fantastik sinema ve japon çizgi sinemasının örnekleri gösterilmektedir.
Bu organizasyonun temel amacı, Türk yazınında fantastik kurgu türünü uyandırmak, okuyucu sayısını ve saygınlığını arttırmak ve özgün ve bizden eserler ortaya koyacak yeni yazarların yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Oyun Yöneticisi Kayıtları Masaüstü rol yapma etkinliklerinin en önemli kısımlarından biri olan oyun yöneticileri için kayıtlarımız başlamıştır. Daha fazla oyuncuya oynama imkanı sağmak için tüm oyunlar tek gün için (one-shot) düşünülmüştür. Bu yüzden 11 Kasım ve 12 Kasım'da farklı oyunlar olacaktır. Her biri için ayrı başvuru yapmanız gerekmektedir.
Kulüp olarak oyuncuların kendi yarattıkları dünyalara öncelik verdiyoruz ve bunun yanında Ejderha Mızrağı, Vampire ya da Unutulmuş Diyarlar gibi klasikleşen dünyalarda da oyunlar açılmasını istiyoruz. Bu yüzden oynamak istediğiniz oyun ne olursa olsun, başvurmaktan çekinmeyin.
Oyun sistemi seçimini dilediğinizce yapabilirsiniz.
Eğer bir oyun yöneticisi olarak bize başvurmak istiyorsanız aşağıdaki bilgileri eksiksiz olarak içeren bir epostayı kayit@istanbulcon.org adresine gönderin. Lütfen, gönderdiğiniz epostanın tüm bu bilgileri içerdiğini kontrol ediniz.
Ad Soyad Oyunun adı Oyunun kısa tanıtımı (bir paragraf kadar) Oyun sistemi En fazla/en az oyuncu sayısı Oynamak istediğiniz tarih (11-12 Kasım) İletişim bilgileriniz (telefon, eposta) Epostanızın bize ulaşmasından kısa bir süre sonra başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığı size yine eposta aracılığıyla bildirilecektir.
|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Milamber |
İletim - 03/10/2006 : 00:50:26 kusura bakma tatil,ders yurt kaydı yüzünden pek bakamadım nete kulübün sitesinde forum var orada gerekli başlıklar ve mail adresleri vs. var adres tam olarak bu : http://www.iubkfk.com/forum/portal.php bilkenttende bekleriz oyuncuları :D anime seven çok arkadaş var kulüpte kaynaşın  |
HASS000 |
İletim - 11/09/2006 : 02:05:47 Anime olarak ne göstermeyi düşünüyorsunuz hocam? Bir de Bilkent Üniversitesi Animasyon ve Çizgiroman Kulübü olarak sizinle irtibata geçsek güzel olacak :) |
|
|
|