AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Role-Playing Köşesi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 06/12/2003 : 00:00:47
Gittikçe başkalarına özenmeye başladım bu olayı başka bir forumda gördüm hoşuma gitti daha bir değiştirip oynamayı öneriyorum herkes kendie bir rol üstlenecek ve o rol üzrinden oyuna katılacak (frp) dünyayı dm yönetecek dm yi bizler seçecez oyuna başlamadan önce ilgilenenler msj atsınlar ben rappier i öneriyorum (kendi neder bilemem) hamleleri yazarken forum kuralları dışına çıkılmayacak DM nin belirleyeceği kuralların dışınada
oyunu ben şimdi başlatıyorum umarım gelişir Bu benim ilk deneyimim olacak !

-----
Marcus kendini birden ıssız bucaksız bir çölün ortasında buldu ne yapacağını bilmiyordu buraya nasıl geldiğini başına neler geldiğinide .
Üstü kirliydi güneş tam üstündeydi galiba öğlen vaktiydi. Gece olmadan sığınacak bir yer bulması gerektiğini biliyordu hislerine güvenmeliydi kuzeye gitti...
4 GÜN süren bir yolcuğun ardından bir kasabaya ulaştı kasaba yıkık döküktü ne olduğu pek belli olmasada büyük bir kargaşanın olduğu anlaşılıyordu . Kasabaın ortasından bir yol geçiyordu ama sonu engellerle kapatılmıştı ilerledi...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 01/02/2004 : 02:08:05
alıntı:
rmn bu konuda ne kadar bilgili bilemiyorum ama kendi kabul ederse benim için bir sorun yok, aslında daha evvel avaris'i önermiştim ama sanırım şu aralar işleri yoğun

Avaris şu an memlekette, bir hafta kadar da gelmiyecek.
thakki1 İletim - 01/02/2004 : 02:01:00
rmn bu konuda ne kadar bilgili bilemiyorum ama kendi kabul ederse benim için bir sorun yok, aslında daha evvel avaris'i önermiştim ama sanırım şu aralar işleri yoğun
------------------------------------------------------------------------
ceyhun eğer bu sonu sen yazdıysan hakkaten tebrikler, birden kendimi 40 kişiyle çin sarayı basan Kürşad'ın çerilerinden biri gibi hissettim, özelliklede marcusla birlikte öldüğümüz yerde vey ırmağının üstündeki köprüyü tutan Yamtarla özdeşleştim, helal...
Milamber İletim - 31/01/2004 : 21:06:23
valla o kitabı ben yazdım :P cidden oyun senaryosundada böyle bir büyü var fakat o ejder e binip ocr lara saldırmıyor gidip elf leri yakıyor ama neyse :D zaten hepimiz bir yerlerden bir şeyler öğreniyoruz doğrudur çoğu yerde başka yerlerde gördüğüm şeyleri kullandım o kitap ve film leri saymayacağım ama öle
umarım bundan sonraki oyununmuz daha iyi olur olacağına da inanıyorum herkse iyi bayramlar
Rappier İletim - 31/01/2004 : 20:07:05
Ceyhun ben kusursuz oyuncular aramıyorum. Ama yaptığımız işin düzgün olmasını istiyorum. Bu oyunda ben dahil olmak üzere birçok yerde hatalar yapıldı ve herkesin kafasına eseni yazdığı bir oyun haline geldi. Onun yerine bir konu üzerinde yönetici bir kişinin eşliğinde daha güzel şeyler yapılabilirdi ve bu grup böyle birşeyi yapacak.

Seninde dediğin gibi bu sadece bir denemeydi, daha güzelini yapabilmek adına pek çok yanlışımızı gördük. Bana sorarsanız yeni bir oyun yapmalıyız ama bu sefer karakterlerimizi kurallara göre yaratmalıyız ve hepsinden önemlisi işi bilen bir DM'nin eşliğinde oyunumuzu sürdürmeliyiz. Her karakterin yapabilecekleri ve yapamayacakları olmalı. Bu oyundaki gibi her karakter süper olmamalı ve gerektiğinde kaçmak zorunda bile kalınmalı. DM kim olmalı derseniz burada frp konusunu benden çok daha iyi bilenler var bunlardan birisi olmalı. Özellikle bir yöneticini olması taraftarıyım. Çünkü yazılanlarda bir yanlışlık olursa yazılara müdahale edebilmeli. Benim fikrimi sorarsanız Rmn bu iş için çok uygun. Hem konuyu iyi biliyor, hemde elinde yeterince kaynak var gibi geldi bana... Kendisi kabul eder ve bizlere zaman ayırabilirse hazır bir oyun yada kendisinin yaratacığı bir dünyada yeni bir oyuna hiçbir zaman hayır demem....

Bu arada bu oyunuda dramatik ama güzel bir şekilde bitirmişsin. Anladığım kadarıyla bir kitaptan alıntılar var ama oyun ile kitap arasındaki sentezleme güzel olmuş..
Milamber İletim - 31/01/2004 : 16:30:11
ejder in mağarası 1 gün uzaklıklaydı şehirde 2 günlük uzaklıkta herkes verilern görevler çerçevesinde hedeflerine doğru yola çıktı 1 gün sonra black mağaraya diğerleriyse ormanın sonu olan iren nehrine geldi blac mağara girmekten korkuyordu ama yapacak bir şey yoktu içeri girdi (bundan sonra bu ejder - büyücü olayları devador un senaryosndan bir bölüm ;) ) ejder uyuyordu fakat black in geldiğini farketmiş gibiydi yaklaşana kadar bir şey yapmadı black yeterince yaklaşınca ayağa kalktı büyük bir ses çıkardı ve bağırdı KİM BENİ UYANDIRMAYA CESARET ETTİ , KİM BENİM İSTİRAHATNAMEME GİRMEYEEE CESARET ETTİ !
aynı sırada nehirde diğerleri orc öncüleriyle bir çarpışmaya girdi orclar içmek için suyu kontrol etmeye gelmişlerdi yapılan çarpışmada orc lar yenildi fakat bir kaçı kaçmayı kurtuldu rappier se sırtından aldığı bir kılıç darbesiyle öldü ! marcus acele etmeleri gerektiğini farketmişti orcların çakllarına binerek şehre doğru gitmeye başladılar
---
black le ejder arsnda bir konuşma geçti black ejdere olanları anlattı ejderse niçin insanlara yardım etmek istemediğini fakat sonunda yardı kabul etti ve yüz yıllarca süren hayatında üstüne ilkkez birini aldı (not:daha fazla ayrıntılı yazmıyorum sonrada merak ederseniz her şeyi ayrıntılı anlatırım )ejder mağaradan hızla çıktı ve şehre doğru uçmaya başladı uçmayalı çok olmuştu bu yüzden biraz yavaştı şehre ancak yarım günde ulaşa bilirdi
diğerleri şehre yarım günde ulaştılar rahip ve gildor tapınağın tepesine çıktılar marcus ve moton sa aşağıda girişi koromaya giriştiler
orclar yarım gün sonra geldi geldiklerinde şehiri koruyan sadece bir kaç bir asker vede ejder di
saldırı çok yoğun olmuştu şehrin önü ilk saldırıda düştü orclar içeri girdi ejder de saldırıya geçti üstünde black büyüler yapıyor ejderse orclrı yakıyordu yaklaşık 10000 orcu öldürmüşlerdi fakat ne ejder nede black orc oclarına vede şamanların büyülerine dayanamamaıştı ikiside şehrin doğusundaki araziye çakıldı ve ö ldü
black görevini yapmıştı diğerlerine zaman kazandırmıştı rahip ayini nasıl yapacağını tam bilmiyordu duvardaki yazılardan çözmeye çalışıyo ve ayini başlatıyoru marcus ve moton glen orcları sırt sırta karşıladılar yaklaşık 100 tanesini öldürdükten sonra fazla dayanamıyıp onlarda rappier black gibi öldüler orclar tapına çıkmaya başladılar aynı sırada genç rahip ayini çözmüştü fakat aiynin sonunda olması gereken şeyi onu sarstı
"bir ölümszün kalbi " dedi gildor bıçağını çıkardı göğsüne soktu rahip ağlayarak kalbini çıkardı gildorun son sözleri "insanlar için oldu" orclar ayin odasına girdi nedense yapılan ayinden haberdardılar onları durdurmak için ilk tapınağa saldırdılar aynı sırada öteki boyutta O bağırıdı HADİİİİ! orc head hunterları rahibi vurdu fakt rahip son anda kalbi koyması gereken yere koydu ardından yere düşüp öldü
--------------
gök kararmış akşam olmuştu orc lar şehre girmiş kapıya doğru gidiyordular ama ayin
gö büyük bir gürlemeyle yarıldı bir ışık şehrin üzeirne vurdu ışığın içinden kanatlı melekler inmeye başladı ellerinde kılıçları vardı binlercesi iniyordu ve orclara saldırıyordu orclar 10 dakikada yok olmuştu şehir kurtulmuş o hedefine ulaşamamıştı fkat bu bir çok kahramanın hayatına mal olmuştu
"sizin hayatınız bitmedi yeni başlıyor" dedi bir kadın sesiydi tüm seçilmişlerin kulaklarında bu ses duyuldu hepsi parlamaya başladı parladılar parladılar ve sonunda hepsi meleğe dönüştüer ejderde uyandı rahipte ikisi tapınağın bundan sonraki koruyucuları oldular ve tapınağı sonsuza kadar korudular kahramnlaırmızda iyilik adına savaşlarına devam ettiler.
SON
-----------------
Hepinize teşekkürler umarım bundan sonrakiler dha iyi olur bir şeyler öğrendim kendi adıma oyun hakkında sorusu olan kafası karışan biri varsa msj atsın seve seve evaplarız
Saygılar

0.05 Snitz Forums 2000