|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
major |
İletim - 23/08/2006 : 10:56:21 Bunları bire bir yaşamışlığım var arkadaşlar...
* Karanlık zindanlar da hazine ararken bir ışık görüyoruz. Dört kişilik bir grubuz. Işığa doğru ilerliyoruz. Konuşma sesleri duyuyor, kafamızı uzatıp bakıyoruz. O an da grubun tüm üyeleri donup kalıyor, çünkü bir kaç metre ilerilerimiz de cehennemin en büyük iblisi olan bir balor görüyoruz. Önünde ki glabrezuyla bir şeyler konuşuyor. Arkamızı dönüp parmak uçlarımıza basarak oradan tabanları yağlıyoruz :)
* Dm'in hiç yoktan kafamıza uçak, piano düşürmesi.
* Dm'in tam ateş topu atacağım sırada "Burnunuza gaz kokusu geldi" diye pislik yapması :)
* Bu sefer şimdiki zamandayız. Bir hücredeyiz ve yanımda dostlarım var. Bir yerlerden bir silah bulduk. Tam kaçış operasyonuna başlayacağız ki hücre kapısı açılıyor. İçeri bir asker girip arkadaşıma silahını doğrultuyor. O an askeri haklıyorum kendi silahımla. Sonra kurtardığım arkadaşım bana dönüp ateş ediyor :), orada ki kuzenim görevindeki oyuncu da ona ateş ediyor :). Herkes oyun dışı...
Eh bende bu kadar var şimdilik, sizin garip olaylarınızı da anlatırsanız iyi vakit geçirebiliriz.
Edit: Frp korkusu!
Bunun da arkadaşlarla muhabbeti vardı. Bir Frp'cinin en büyük kabusları;
* Arkadaşlarıyla rp oynarken arkasından bir iblisin ona yaklaşması. * 20'lik zarın 21 gelmesi. * Dostların ihaneti. * Kafaya piano yeme riski(Zaman zaman uçak ya da gemi de olabiliyor). |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
hasantahsinq |
İletim - 13/06/2007 : 15:44:32 RP sevmem :(.
hasantahsinq RP konusuna girer,şapkasını çıkartır ve herkese selam verir ardından bu konudan ayrılır.
hehe güzelmiş aslında. |
Lafbilir |
İletim - 13/02/2007 : 19:43:14 Gerçekten güzel şeyler yaşanmış...Ama maalesef hiç Rp oynama şansım olmadı,sadece izleyebildim.Beni oynatmadılar :(
Saygılarımla... |
major |
İletim - 19/09/2006 : 17:56:05 Rp sadece onunla sınırlı değildir ama evet Dungeons and Dragons ta vardır. |
Uruk-Hai |
İletim - 18/09/2006 : 23:08:31 Dungeons And Dragons olabilir mi? |
Palad1n |
İletim - 18/09/2006 : 21:40:36 oyun? |
|
|
|