Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
omersinan
İletim - 04/10/2003 : 15:18:27 the temple of elemental evil diye bir oyun aldım.oyun frp'mi rpg'mi?eğer baldurs gate, icewind dale ve neverwinter frp ise bununda rpg olması lazım.o zaman hangi oyun rpg??çıldıracam hiç rpg yokmu bunların hepsi frp'mi???ben hayatımda hiç rpg oynamadım.oynadığımı zannetmiştim fakat hepsi frp'ymiş meğer??bana bir rpg söyleyin hemen gidip alacam..
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
MyzTiKaL
İletim - 08/01/2004 : 21:51:02 Unutmuşumda
shadowwalker
İletim - 08/01/2004 : 21:35:58 yani tekrarı durumunda . ee ben uyaram dedim ne olur ne olmaz bu sıralarda baya bir gördümde "alt alta mesaj atmak yasaktır üyeliğiniz iptal edilmiştir" şeklinde mesajları. ben yazmasam sen uyaracaktın zaten... yada başka bir yönetici yazacaktı..
|KRONDOR|
İletim - 08/01/2004 : 21:03:12 O kadar da değil Abartılırsa üyeliği iptal ediyoruz.
shadowwalker
İletim - 08/01/2004 : 20:54:59 aramıza hoşgeldin MyzTiKaL. yöneticilerden önce yapabilirsem bir uyarı yapayım. alt alta mesaj atmak yasak. 'iletiyi düzenle' tuşunu kullanarak mesajına eklemek istediğin şeyi yazabilirsin. böylesi durumlarda üyeliği iptal ediyorlar haberin olsun. demedi deme ;)
MyzTiKaL
İletim - 08/01/2004 : 20:12:59 Bu ara ilk oynadığımda kimle savaşacağımı bilemeyip questleri falan sallamadan köy halkını kesip biçmiştim