Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
cezafan
İletim - 30/06/2005 : 14:55:20 ya abi underground 2 de 3. dünyayı bi türlü geçemiyom haritadaki bütün yarışları bitirdim sonra garajdan tamamlanmamış yarışları bitirdim sonra haritada outrun lardan sonra special event lar çıktı onlarıda bitirdim ama sonra bi türlü 4.dünyaya geçemedim lütfen bana yardım edin ikbalbas@hotmail.com
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Lightning
İletim - 01/07/2005 : 12:40:31 Hmm, walla yapımda müneccimlik olmadıından pek farkedemedim yakın arkadaşın olduunu böle millete laf atan densizler oluo bazen sitede bilmişlik falan taslıolar ondan söledim yane, kusura bakma ne diim:) Farewell..
Kyoshi
İletim - 30/06/2005 : 22:20:02 Hayır kardeş yanlış anladın..cezafan adlı üye benim yakın arkadaşım.Aylardır beraber oynuyoruz.Bende ona bir öneri yaptım sadece
Lightning
İletim - 30/06/2005 : 19:04:36 İyi de belki adam yeni başladı? sen bıkıosun die kimse oynamasın mı oyunu? neyse, yeni harita açmak için(kaçıcı kez yazıoruz acep) aracın dış görünüşünün değerini arttırman lassım. onun için de body shoplardan en ii partları al, style yıldızları artınca yeni yarışlar gelecek. bi de şunlar war; haritada kalan yarışları bitirmen falan ne derece etkili olur bilmiom ama dene istersen. jeep yarışlarını da yap elin değmişken:) gene de açılmazsa ne diim artık. Farewell..
Kyoshi
İletim - 30/06/2005 : 16:19:05 Arkadaşım artık bıkmadınmı nsf underground dan?Eğer yarış oyunlarını çok seviyorsan Gran Tourismo veya Colin Mcrae falan oyna.Artık Underground ın devri geçiyor(YEnisi çıkana kadar tabi)Ben bile oyunun büyük bir hayranı olarak bıkmaya başladım.Lütfen..