|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
er_ac |
İletim - 18/11/2004 : 16:10:55 Need for Speed NFS Underground 2 Görev Yerleri
arkadşalar şimdi oyunda bütün görevler bitti yani world map a gelipte görevleri seçtiğimde 3 tane harita açılıyor vede bunların içindeki bütün görevleri yerine getirdim.artık yeni şehir açılması gerekiyor ancak bi türlü açılmadı.haritada sadece upgrade yerleri var.görev yerleri yok.stage 4 e geçemiyorum kısacası.nedendir bu yardım lütfen... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HVEB |
İletim - 01/12/2006 : 15:21:53 haa bide gizli yarışlar var onlarıda safe house da menüde world map bölümünden bütün stagelerdeki yarışları görebilirsiniz yani gizli yarışlarıda o yarışlarıda yapmaya bakın |
HVEB |
İletim - 01/12/2006 : 15:20:11 ya arkadaşlar arabalarınızı açılan son parçalarla modifiye edin oyunun amacıda bu değilmi zaten eğer mıdifiye etmezseniz (sadece performans parçalarından söz etmiyorum )tabiikide yarışlar açılmayacakdır bölümlerde neyse arabalrınız full modifiye edin bide öle deneyin hadi kolay gelsin |
wrx-sti |
İletim - 01/12/2006 : 14:56:33 arkadaşım aracını mdfye et Bodyshop - specil shop ondan sonra yıldızın yükselcek görevi geç bir sonraki stage açılır |
mirage666 |
İletim - 20/11/2005 : 16:48:21 Yazmayı unutmuşum URL Event Wins 4/5 DVD Covers 1/2 Acaba sorun burada mı sizce? |
mirage666 |
İletim - 20/11/2005 : 16:17:01 Herkese Merhaba... Ben de underground2 de 2. bölümü bir türlü geçemiyorum... Tüm yarışlar bitti... Yazdığınız tüm tavsiyeleri de yerine getirdim, fakat bir türlü geçemiyorum... Game completion status %36da ve yıldızım da 2,5 yani 3 değil daha... Dvd unluck ta 2 tane var ama biri çarpı işaretiyle gösteriliyor... Yani kaçırmışım diye tahmin ediyorum... Bu konuda bir öneriniz var mı? Sonuçta ben bir kızım ve sizin kadar deneyimli değilim...Önerilerinizi bekliyorum... |
|
|
|