AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 SORUN YARDIM PLS?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
must82 İletim - 14/11/2004 : 03:03:53
Arkadaşlar oyunu aldım oynadım diyemicem çünkü oyuna girdikten 30 sn ye sonra bilg. kitliyo. bilg.p2.4 256ddr 64mb geforce2 40gb disk ve home edition. ama sitem gereksinimleri minimum 1 Ghz işlemci, 32Mb GF2 veya yukarısı, DX9.0c, 256MB Ram, 900Mb sabit disk alanı olmasına rağmen kitliyo bunun niye olduğunu çözen varsa bana bildirsin ..şimdiden teşekkürler.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
must82 İletim - 06/01/2005 : 00:53:51
arkadaşlar ben sorunu çözdüm ekran kartım düşük ve fansız. bu da oyunu bir süre oynadıktan sonra ekran kartının kendini resetlemesine neden oluyo!ben şöle bi çare buldum ekran kartı ısınana kadar oynadım baya bi ilerledim ve oyunu 4 sefer bitirdim.ama enigmatic tam benim sorunuma hitap eder bi şekilde cvplamışsın saolasın .
bu arada el freni çekmeyelim ve 3 den 2 ye atmayalım. ( piyasacı gençlikler ne anlama geldiğini bilir :) )
Poseidon İletim - 14/12/2004 : 21:57:33
arkadaşım ekran kartını falan değiştirmene gerek yok çünkü bende GeForce 2 64 mgbytlık ekran kartıyla oynıorum ama detailsleri düşür LOW yap yada format at(çok istiosan oynamayı)
enigmatic İletim - 14/12/2004 : 17:28:45
slm. donma konusu birçok sebepten olabilir. en büyük sebebi çizik cd dir. ayrıca güncel almayan sürücüler, fansız ekran kartına aşırı yüklenme, arka planda çalışan virüs programı vs. neden olabilir. ayrıca dx'in oyun açılırken donanımdan beklediği yanıtları alamaması gibi nedenler. genelde yeni DirectX çıktığında yeni sürücülerde çıkar. bunları temin et bence.
must82 İletim - 12/12/2004 : 15:58:03
ok? yani arkadaşlar diyosunuz ki ekran kartının değişmesi lazım. saolun teşşekkür edrim. kendinize iyi bakın.
strong10 İletim - 12/12/2004 : 11:33:43
onun bi patch dosyası olacak onu yüklemen lazım.Bide bende 1 gb ram war geoforce 4 ti 128 mb war p2.4 ve buna rağmen takılma yapıyodu.sonra ekran kartının en güncel direver ını yükledim şimdi allaha şükür tık yok oyunda

0.03 Snitz Forums 2000