|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
rockyahmet |
İletim - 26/08/2007 : 11:23:55 arkadaşlar benim bir sorunum var ben nfs carbonu bir arkadaştan aldım ama onun bilgisayarında c:frogram files dekilerini attım carbonla ilgili dosyayı . sonra bilgisayarda d3d9x.dll neyse ona benzer bir hata çıktı o işi hallettim ama sonra açtığımda hep hata raporu verior oyunu bir oynayamadım ya lütfen  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
fatih52 |
İletim - 28/08/2007 : 00:33:29 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
kusura bkma fatih hocam bilmiyordum dikkat edemedim .
Yok kardeş ne kusuru. Aynı şey benim de başıma geldi de ondan yazdım. Oyun kopyaydı. |
kobebryant |
İletim - 28/08/2007 : 00:28:25 kusura bkma fatih hocam bilmiyordum dikkat edemedim . |
CrAzY_IVAN |
İletim - 27/08/2007 : 22:22:15 d3d9x.dll
Bu hata bana biraz DirectX kaynaklı bir hata gibi geldi. DirectX'i güncelle, bir de ekran kartı sürücülerini yenile, öyle dene. Yok yine hata alıyorsan kopya/korsan oyun kullanmandan kaynaklı olması muhtemel. Bundan sonrasında yardım alamazsın. |
fatih52 |
İletim - 27/08/2007 : 20:57:15 Bilen, yardımını, oyunun kopya olduğu bildiğinden dolayı esirgeyebilir mi kobebryant? Mesela ben bundan dolayı esirgiyorum.
"Kopya yazılım/oyun konularında yardım etmek amacıyla açılacak konular ve Crack/Hack içerikli konular kesinlikle yasaktır."
http://www.oyunsitesi.com/forum/policy.asp |
kobebryant |
İletim - 27/08/2007 : 20:44:46 valla bu forumdan suphe duyanin neden burda isi olsun bilmiyolarki yardim edemiyorlar bilen yardimini neden esirgesin ki ? |
|
|
|