Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
asphalt2
İletim - 28/04/2007 : 14:28:29http://maartenmaton.ma.funpic.de/Downloads/nfsu2-tr.exe bu adreten trainer'i indirip oyunu actıktan sonra alt+tab yaparak traineri calıstırın tuslara gore gorevler: delete:nos almasanız bile tek kulanımlık nos end:ucurur page up:arabanız 1m one gider page down:arabaız anında durur y:2 kat hızlanırsınız u:motorunuz patlamaz (drag) ı:hızınızı ayarladıgınız kadar artırır (max 376mph) o:kesin degil ama sınırsız para l:kamera sabitlenir 3 tane daha var ama onları bilmiyorum ________________________________________ simdi dragda 1.liğe yarısa baslar baslamaz vitesi son vitese atıp bu trainer ile y harfi yada i harfi ile hızlanın
________________________________________ simdide drift yarısa basladıgınızda end tusu ileyukselin end tusuna defalarca basınca baya yukselir daha sonra drift sayacının costugunu gorursunuz drift kıng fln yazıyo sonrada zaten zaman dolar ve yarıs biter sizde birinci olursunuz!
hepsi bukadar |dikkat bu taktiklerin izinsiz baska sitelerde yayınlanması yasaktır hımmmm!!!|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
M4ST3RFuLL
İletim - 29/05/2007 : 22:10:19 en sana tuşları söleyim
Insert:sonsuz NOS (sıfır aldıgınız arabada bile) End:arbayı zıplatır Page Down:ani durma O:999.999.999 kadar para L:kamera sabit I:arabanın burnu nereye bakarsa oraya ayarladığınız hızla gider Y:x2 hızlanma
size en yaralı olan bunlar
asphalt2
İletim - 28/04/2007 : 16:31:56 ve kalkıslrdada y tusunu kullanarak one gecebilirsiniz bu arada driftte skorun artması icin ugrasmanız lazım