|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
dilenci |
İletim - 20/01/2007 : 16:03:08 carbonu açıp oynamaya başladıktan bir müddet sonra ekranda irili ufaklı rengarek çizgi ve noktacıklar oluşuyor ve bir müddet sonra mavi ekran çıkıp makine resetliyor...Oyunda o hata çıktığı anda oyunu kapatıp windowsa dönsem bile hata tüm ekranı etkiliyor ve gitmiyor...
format çektim,silip kurdum ne yapsam yemedi...deli olacağım ya...Lütfen bir fikri olan söylesin...
sistem özelliklerim:
sapphire ati x1950 pro
e6400 core duo 2
1 gb kingtson 667 mhz
p5b asus anakart
seaget 16 mb 320 gb ide harddisk
flat philips monitör 17 inc |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
inter_23 |
İletim - 24/01/2007 : 23:24:00 Aslında bilgisayarında çok fazla şey yüklüyse de kasabilir. Benden sana tavsiye oyun oynarken anti-virüs programını kapat, artı msn vs. gibi windows'u uğraştıracak programları kapat, değişme olacaktır. |
dilenci |
İletim - 24/01/2007 : 12:02:26 sağ olun beyler. aslında carbon çok önemli değil de donanım da mı sorun var diye şüpheleniyorum...
Queke 4 yükledim görüntü özelliklerini ultraya getirdim makine kastı... bu sisteme göre kasması doğal mı?
Dediğim gibi korkum donanım da sorun olup olmaması...carbon çok önemli değil...sağ olun... |
joe_pslk |
İletim - 23/01/2007 : 20:34:07 dilenci ayni sorun bendede var birak sildim attim oyunu ugrasmaya degermi ? |
Generalll |
İletim - 21/01/2007 : 11:23:08 Hımm irili ufaklı rengarek çizgiler demişsin...Ekran karının ısısını kontrol eder misin???Büyük bir ihtimalle kart fazla ısınıyor...Sistemin son derece güncel bir sistem ısınma sorunundan başka bir sorunun olması zor gibi... |
inter_23 |
İletim - 21/01/2007 : 10:25:47 ERGÜL kardeşlere katılıyorum, makinenin donanımında bi problem olabilir. Bence pc parçalarını baştan kur(ekran kartı vs..)tam emin olmamakla birlikte işe yarayacaktır. Çünkü bilgisayarın çok sağlam... |
|
|
|