AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 rotk minas tirith top of the wall

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bLuEe İletim - 01/07/2007 : 19:58:49
arkadaşlar, minas tirith i sawunarak bölümde merdivenleri aşağı iterek orc sayacının dolmasını engellediğimiz bölümde catapult larla ateştopu yolladığımız kuşatma kulelerinin sol taraftakini yıkıyorum..(ilk gelen oluyo zaten o)ama daha sonra sağ taraftan da geliyo we ben ateş topu atacak catapult un yerini bulamıyorum..yardım ederseniz sewinirim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
umutcanuğuz İletim - 12/08/2007 : 19:53:33
http://www.oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=rotk-coz&sayfa=2

1 ay geçti ama belki bir başkası da merak eder. Zaten sitede ''Çözümler'' bölümünde tam çözümü var oyunun.
fosfolipid İletim - 07/07/2007 : 21:21:34
Tamam bende onu diyorum yok ama galiba gandalf var diyodu ben öyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyo olabilirim.
-eL_Niño- İletim - 06/07/2007 : 19:06:14
alıntı:
fosfolipid tarafından yazılan:

Oyunu oynayalı çok oldu ama hatırladığım kadarı ile söylüyorum.Sanırım gandalf sana bağırıyordu catapult u kullan diye ama ortada kullanılacak bir catapult yok:)Oyundan kaynaklanan bir hata yani.

Sağ tarafta zaten mancınık yok fosfolipid(?)
Kuleye çıkıp 2 kere shifte abanarak ateş etmen yeterli ;) ama uyarıyım bu arada orta taraf orc dolmuş oluyor
nurettinki İletim - 06/07/2007 : 01:45:22
gandalf'ın asası kuleleri yıkamaya yeter ben defalarca bu şekilde geçtim, hem daha eğlenceli oluyor
fosfolipid İletim - 01/07/2007 : 22:11:53
Oyunu oynayalı çok oldu ama hatırladığım kadarı ile söylüyorum.Sanırım gandalf sana bağırıyordu catapult u kullan diye ama ortada kullanılacak bir catapult yok:)Oyundan kaynaklanan bir hata yani.

0.03 Snitz Forums 2000