|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| onurakuzum |
İletim - 06/09/2005 : 19:38:11 oyunu yeni yükledim ve oynamaya basladım parisin arka sokakları bölümünde catıya cıktım silahı aldım ama bir türlü oradan baska yere gecemiyorum yardımcı olacak arkadaslara tesekkür ederim ayrıca bu oyunda nasıl düsünmem gerektigini de yazarsanız sevinirim ne olur biri cevap yazsın |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Silberdieb05 |
İletim - 07/09/2005 : 18:23:35 hatırladığım kadarıyla oyunun ilk bölümündesin,silahı aldığın yerin solunda teller var tellerin başladığı yerde tel yok ordan aşağıya in gitmen gerken yeri göreceksin duvara tutunarak ilerle demir kapının arkasına gel.demir kapıyı açmak için anahtarı al (ilerledin mi göreceksin ama dikkat et adam var orda.ama silahının da daha boş olması lazım)sonra kapıyı açarak merdivenlerden in..iyi şanslar( bu arada bu binanın çatısına çıkarken bi pencere var o ordaki dolabı aç orda bi kolye olması lazım onuda alabilirsin istersen;) |
| die |
İletim - 06/09/2005 : 21:04:59 Parisian back streets te yapman grken düşünmen grken(:her düşündüğün bi sonraki düşünceyi hazırlayacaktır her hareket bi sonra ki hareketin zemini olacaktır.Bundan yola çıkabilirsinSilah aldığın yer neresi tam olarak aklımda değil bundan save adresini verip geçeceğim www.tombraiders.net/stella/ Sanırım ne dediğinin farkında değilsin((: Tr 1 yerine Tr 6 yazman grkirdi(: |
|
|
|